31 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: De obicei, ramanem ancorati in propriile angoase din cauza ca ne temem sa acceptam schimbarea. Apoi urmeaza victimizarea si dorinta de a arata cu degetul inspre celalalt... Ei bine, astazi lucrurile stau altfel. Daca pana acum nu am acceptat schimbarea, avalansa emotiilor ne va coplesi si vom fi pusi de destin in fata unor schimbari si transformari totale, radicale.

BERBEC

Asculta-ti instinctele, pentru ca nu te vor insela. Astazi beneficiezi de sprijin astral in rezolvarea problemelor pe care le intampini.

TAUR

Iti stabilesti obiective mult prea mari si dificil de atins. Pentru a nu abandona proiectul pe care il realizezi, mai bine ai apela la cei din jur sa iti acorde o mana de ajutor.

GEMENI

Priveste mai mult in jurul tau pentru ca e posibil sa te confrunti cu unele neintelegeri cauzate de invidia celorlalti. Clarifica motivul acestor probleme, pentru ca fiecare sa-si vada de propria viata.

RAC

Succesul inseamna intelegerea exacta a lucrurilor pe care le-ai realizat pana acum. Daca mai adaugi si ambitia de a te depasi continuu, realizezi potiunea magica care iti va aduce rezultatele dorite.

LEU

Prietenia se sfaraseste acolo unde incepe neincrederea, iar falsitatea celor din jur iti ridica unele semne de intrebare.

FECIOARA

Prietenii ti-au pregatit o surpriza placuta. Poate fi vorba de o escapada la munte sau la mare sau de o vizita neasteptata.

BALANTA

Astazi vei solutiona conflicte mai vechi. Poti constientiza partea ta de vina, poti invata din asta si cu siguranta nu vei mai repeta erorile facute.

SCORPION

Ai muncit mult, dar a meritat si efortul si investiile financiare facute. Esti satisfacut de rezultatul obtinut.

SAGETATOR

Astazi vei fi persoana potrivita la locul potrivit. Astrele se aliniaza de minune si vei reusi sa aduni informatii folositoare pentru activitatile tale.

CAPRICORN

Te vei stradui din toate puterile sa iti ajuti niste prieteni care urmeaza sa dea o petrecere. Ii vei ajuta atat cu sfaturile tale, cat si cu relatiile pe care le ai.

VARSATOR

Nu te grabi sa incepi un proiect fara sa iti evaluezi capacitatile financiare. Incearca tehnica „pasilor marunti” si vei vedea ca vei obtine rezultatele scontate.

PESTI

Asteptai un aviz favorabil din partea unei autoritati pentru a incepe o afacere. In sfarsit, astazi va sosi si raspunsul mult asteptat.