4 aprilie 2016

BERBEC

Un telefon important, primit de la o persoana in varsta, te va motiva si mai mult in actiunile pe care le faci. Aceasta vine cu o propunere interesanta pentru tine, si fie ca este vorba de o propunere de afacere, fie ca este vorba de o propunere sa-ti schimbi locul de munca. Ia-o in considerare.

TAUR

Se pare ca nu ti-ai trasat prea bine limitele si barierele si ce idin jur incep sa profite de tine. Este in regula sa asculti o data, de doua ori problemele altora, insa incearca totusi sa nu te transformi in psihologul de serviciu al nimanui.

GEMENI

Ai facut o multime de promisiuni, fara sa te gandesti si la consecinte. Iata ca astazi a sosit ziua in care vei da socoteala pentru nerespectarea termenelor prestabilite.

RAC

Te rog mult, fa-ti o favoare si nu permite gandurilor negative sa te impresoare. Este adevarat, esti asaltat de munca din toate partile si se pare ca ti se mai solicita implicarea, atentia si imaginatia si in alte proiecte. Insa depresia nu te va ajuta nicicum intr-o astfel de situatie.

LEU

Astazi iti recomand sa-ti folosesti toate intuitiile si instinctele specifice zodiei tale. Este vorba despre activitati de birou care necesita atentie, concentrare si un al saselea simt in depistarea si evitarea erorilor.

FECIOARA

Cu atatea pe cap de la depresie la epuizare este un pas forte mic. Ce ar fi insa sa incerci sa te gandesti putin si la tine? Sa iti faci un program care sa te avantajeze, sa scoti din viata ta pe acele persoane enervante si obositoare.

BALANTA

Astazi este o zi benefica pentru intalniri si discutii, mai ales de afaceri.Vei avea surpriza placuta sa vezi cum persoane greu de abordat devin brusc interesate de vorbele tale.

SCORPION

Este o perioada propice idilelor, povestilor de dragoste si flirturilor. Ai grija totusi in ce jocuri amoroase te bagi pentru ca s-ar putea sa existe si consecinte nedorite.

SAGETATOR

Nu este momentul sa actionezi. Asteapta, fii precaut si cu toate simturile in alerta. Cei din jur se pare ca pregatesc o noua strategie si nu ti-e clar inca ce loc ocupi tu in aceasta poveste.

CAPRICORN

Ai foarte multa intuitie astazi si ea te va scoate din foarte multe probleme la locul de munca si in relatia cu persoana iubita.

VARSATOR

Nu iti mai pune atatea intrebari privind capacitatile tale! Cu siguranta ca vei demonstra ca esti persoana potrivita la locul potrivit si, in plus, cei din jur vor intelege ca esti o parte indispensabila a echipei.

PESTI

Astazi e timpul sa te axezi pe proiectele deja incepute. Ai energie, ai sustinere astrala si poti colabora de minune cu persoanele tinere si dornice de afirmare.