4 Decembrie

BERBEC

Te vor preocupa mai mult decat de obicei sanatatea si alimentatia. Ai putea chiar descoperi cateva trucuri pentru a te simti mai bine in pielea ta.

TAUR

Ai chef de distractie, de amuzament si de petreceri. Incearca totusi sa lasi acestea pentru sfarsitul zilei, cand iti vei fi incheiat toate activitatile la birou. Altfel dacan u te aduni,risti sa faci greseli destul de serioase in hartii si acte.

GEMENI

Relatiile cu cei din jur sunt cordiale. Vei avea intentii laudabile. Reprima-ti opiniile ce ar putea ofensa pe cineva drag.

RAC

Vei stabili un echilibru in relatiile sociale, dar vei face in asa fel incat sa se tina cont de aspiratiile personale. Este o zi perfecta pentru negocieri si decizii importante.

LEU

Capacitatile tale intelectuale vor fi remarcabile. Ai parte de energie si esti pus pe fapte mari.

FECIOARA

Evenimentele vor evolua in directia aspiratiilor tale. Ai putea primi vestile mult asteptate. Veiavea ocazia sa faci progrese intr-un domeniu care te intereseaza.

BALANTA

Este posibil sa te preocupe o problema profesionala. Ar fi necesar sa iti evaluezi sansele inainte de a lua o decizie. Astfel, vei putea profita de fiecare clipa.

SCORPION

S-ar putea sa te trezesti intr-o situatie delicata, din care vei reusi sa iesi cu fruntea sus. In plan financiar, perioada iti este in general favorabila.

SAGETATOR

Este o zi perfecta pentru a te ocupa de propriul camin. In cuplu, vei avea o conversatie reconfortanta.

CAPRICORN

Este o zi potrivita pentru a concretiza un proiect. Vei fi cerebral si nu vei fi tentat sa visezi cu ochii deschisi. In intimitate, este posibil ca partenerul sa ti se para prea ocupat, iar asta sa te irite.

VARSATOR

Daca este posibil, ocupa-te doar de lucrurile care iti fac placere. In dragoste, ti se vor satisface capriciile. Vei simti ca esti iubit si vei iubi la randul dumneavoastra.

PESTI

Fii atent in deplasari. Pe plan social, vei fi popular si iti va fi solicitata prezenta intr-o activitte de grup. Te vei delecta cu micile bucurii ale vietii.