4 iunie 2016

BERBEC

Astazi vei fi mai nostalgic decat de obicei. S-ar putea sa-ti lipseasca oameni si situatii, s-ar putea sa-ti lipseasca momente placute din trecut. Este in regula sa fii melancolic cateva ore, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pierzi intreaga energie a zilei gandindu-te la lucruri pe care nu le mai poti readuce in viata ta.

TAUR

Astazi vei fi mai sensibil decat de obicei. Vei reactiona imediat la toate provocarile exterioare si dramele pe care altii le vor trai, le vei privi ca fiind ale tale.

GEMENI

Vei deborda de energie, iar simtul umorului pe care il vei manifesta in fiecare situatie ii va detensiona chiar si pe cei mai incrancenati.

RAC

Este o diferenta foarte mare intre a intui si a sti, cu adevarat, ce doreste cineva de la tine. Nu mai face atatea supozitii si nu mai imagina ce gandesc cei din jur, pentru ca uneori s-ar putea sa gandesti gresit despre acestia.

LEU

Esti plin de atitudine pozitiva iar aceasta energie pe care o manifesti fara nicio retinere va atrage tot felul de lucruri minunate.

FECIOARA

Astazi esti bine sustinut pe sectorul muncii si a relatiilor pe care le vei face, vei intalni oamenii interesanti participand la tot felul de evenimente sociale.

BALANTA

Se spune ca imitarea unei alte persoane, a comportamentului si atitudinii sale este cea mai sincera forma de flatare. Suna destul de bine, insa incearca  sa nu te mai raportezi la cei din jur.

SCORPION

Se anunta multa treaba la serviciu, dar si cele de rutina necesare caminului te solicita. Incearca sa iti faci un program echilibrat, pentru a nu te epuiza inutil.

SAGETATOR

Iti recomand prudenta cu noii tai colaboratori. S-ar putea ca sa incerce, in timp, sa iti ia locul!

CAPRICORN

Este o zi favorabila achitarii datoriilor. Sunt posibile nereguli in documentele financiare, asa incat daca vrei sa eviti neplaceri ulterioare, iti recomand sa citesti cu mare atentie orice semnezi.

VARSATOR

Nu iti propune sa dobori  recorduri, ci mai degraba axeaza-te pe calitatea muncii pe care o faci. Nu te supraevalua. Tine cont si de parerea celor din jur, caci s-ar putea sa iti dea sfaturi bune si pertinente.

PESTI

Nu numai ca este complet nesanatos sa ai indoieli in privinta calitatilor tale, dar, in plus, este si foarte obositor sa intorci o situatie pe toate partile. Acum este nevoie de o decizie ferma si hotarata pentru a obtine rezultatul mult asteptat.