4 mai 2016

BERBEC

Nu te baza prea mult pe intuitie, caci s-ar putea sa faci gafe majore. Este o zi in care arunci multe in joc (reputatie, respectul celorlalti, sustinere din partea persoanelor importante) asa incat nu iti poti permite nicio eroare.

TAUR

In sfarsit simti nevoia sa actionezi. In sfarsit tropai de nerabdare sa treci la fapte, sa faci o schimbare in viata ta, sa incepi un nou drum. Daca te gandeai sa pui punct si sa o iei de la capat, acum este momentul cel mai propice sa incepi sa iti schimbi viata.

GEMENI

Esti bine sustinut astazi pe sectoarele afacerilor, copiilor si in iubire. Mai ales din partea copiilor  sau a persoanelor mai tinere, s-ar putea sa ai niste surprize placute.

RAC

Exista o vorba inteleapta care spune sa stai departe de afacerile cu prietenii, cu rudele si cu persoana iubita. S-ar putea sa existe un sambure de adevar in aceasta.

LEU

Astazi, energia vitala caracteristica zodiei tale iti va oferi intregul potential pentru a-ti manifesta independenta in raport cu cei din jur.

FECIOARA

In ultima perioada ti s-a dictat ce sa faci, cand sa faci si cum sa faci, iar tu ai acceptat, poate din tema de a nu-i rani pe ceilalti sau poate, pur si simplu, din nepasare. De aceasta data, te-ai hotarat sa tragi linie si sa-ti asumi viata, cu toate consecintele actiunilor tale.

BALANTA

Iti doresti din tot sufletul sa faci schimbari majore in viata ta. Dar ai stabilit strategia dupa care vei actiona si dupa care te vei ghida?  Daca iti lipseste un plan, atunci nu te hazarda sa faci schimbari spectaculoase.

SCORPION

Ai niste intuitii extraordinare privind actiunile unor femei. Vei reusi sa  vii in intampinarea nevoilor lor promt si profesionist si astfel vei castiga fie niste prieteni noi, fie niste clienti fideli.

SAGETATOR

Astazi te confrunti cu multa nesiguranta in privinta unor tranzactii financiare, insa iti recomand sa nu intri in depresie. E nevoie de putin timp pentru ca lucrurile sa decurga asa cum ti-ai dorit.

CAPRICORN

Astazi ai mare nevoie sa te bazezi pe logica, pe ratiune, pentru ca vei reusi sa iei decizii importante, mai ales in domeniul afacerilor, asocierilor  si a locului de munca.

VARSATOR

Nu lua decizii importante astazi pentru ca astrele sunt destul de confuze, in privinta finantelor. Ai rabdare cateva zile pana cand cerul devine mai limpede.

PESTIEste o zi mai grea pentru tine, cand sentimentul neputintei (in fata vietii sau a incapatanarii celorlalti) te va tine intr-o stare de oboseala si epuizare constanta.