4 martie 2016

BERBEC

Acasa, lucrurile incep sa intre in normal. Partenerul sau rudele tale încep sa inteleaga ca ai dreptul la intimitate si ca nimeni nu poate sa traga de tine in toate directiile dupa cum vrea el.

TAUR

Astazi preferi schimburile scurte de replici si la obiect. Ai multe lucruri de rezolvat si nu vrei sa-ti pierzi timpul cu maruntisuri.

GEMENI

Te simti in elementul tau, insa esti putin temator in fata schimbarilor. E bine sa actionezi pentru ca te afli sub protectia neconditionata a astrelor.

RAC

Datorita intuitiei tale descoperi niste neadevaruri rostite pe seama ta. Cu diplomatie vei reusi sa intorci totul in favoarea ta.

LEU

Este o zi a provocarilor in care te vei intreba despre drumul pe care il ai de parcurs. In mod sigur vei depasi situatiile stagnante sau negative pe care ar fi trebuit sa le abandonezi cu mult timp in urma. Ai nevoie insa de curaj pentru a face acest lucru si fara nicio indoiala astrele te vor sustine in acest demers.

FECIOARA

Astazi reusesti sa parezi cu rapiditate orice atac si preiei cu usurinta conducerea oricarui grup in care te afli. Este o atitudine buna chiar daca este usor combativa.

BALANTA

In urmatoarele ore vei demonstra un simt practic iesit din comun, si vei reusi sa solutionezi probleme complicate cu mare viteza.

SCORPION

Datorita stabilitatii si seriozitatii tale, iata ca se intampla lucruri frumoase pentru tine! S-ar putea sa fii selectat pentru un proiect important sau sa fii propus chiar pentru o promovare, deoarece de-a lungul timpului ai demonstrat ca esti demn de incredere, onest si statornic.

SAGETATOR

Astazi se pare ca te gandesti si tu, in sfarsit, la problemele si prioritatile tale. In sfarsit ai invatat sa iti pui nevoile personale inaintea celorlalti.

CAPRICORN

Urmeaza sa se produca o schimbare la nivelul reputatiei tale. Depinde cat de responsabil ai fost, in privinta actiunilor pe care le-ai facut. Daca ai fost constiincios vei fi recompensat pozitiv, daca ai tratat totul superficial, acum vei da socoteala pentru actiunile tale.

VARSATOR

Incepe o perioada buna in viata ta, ar fi bine sa fii atent la toate semnele care ti se trimit si sa profiti de orice ocazie iti iese in cale.

PESTI

Astazi vei avea multa putere de convingere, reusind sa atragi in echipa ta aliati puternici si binevoitori.