4 Noiembrie

BERBEC — Te vor preocupa mai mult decat de obicei sanatatea si alimentatia. Ai putea chiar descoperi cateva trucuri pentru a te simti mai bine in pielea ta.

TAUR — La serviciu te vei confrunta cu superficialitatea celor din jur. Nu te intrista, nu te consuma si obisnuieste-te cu ideea ca unele actiuni va trebui sa le faci singur.

GEMENI — Relatiile cu cei din jur sunt cordiale. Intentia ta de a sari in ajutorul unui prieten este laudabila. Evita insa sa dai sfaturi intr-un mod drastic si radic, pentru ca, indiferent de intentiile tale, s-ar putea sa fii catalogat gresit.

RAC — Vei stabili un echilibru in relatiile sociale, dar vei face in asa fel incat sa se tina cont de aspiratiile personale. Ar fi bine sa privesti inspre trecut si sa inveti din greselile comise.

LEU — Planeta norocului,Jupiter iti surade astazi si te sprijina mai ales la invatatura (daca ai de sustinut un examen),dar si in relatiile cu cei din jur.

FECIOARA — Evenimentele vor evolua in directia aspiratiilor tale si ai putea primi vestile mult asteptate. Esti energic, esti plin de voie buna si doresti sa faci schimbari semnificative in viata ta.

BALANTA — Esti preocupat de locul de munca sau de o problema ivita peste noapte. Este necesar sa iti evaluezi sansele inainte de a lua o decizie. Astfel, vei putea sa pui la cale si o strategie bine gandita.

SCORPION — S-ar putea sa te trezesti prins intr-o situatie delicata, din care vei reusi sa iesi cu fruntea sus. Pe  plan financiar, perioada iti este in general favorabila.

SAGETATOR — Este o zi perfecta pentru a te ocupa de propriul camin. In cuplu, vei avea o conversatie in are amandoi va veti deliita teritoriul si va eti exprima asteptarile vizavi de celalalta persoana.

CAPRICORN — Este o zi potrivita pentru a concretiza un proiect. Vei fi cerebral si nu vei fi tentat sa visezi cu ochii deschisi. In cuplu este posibil ca partenerul sa ti se para prea ocupat si asta sa genereze unele tensiuni intre voi.

VARSATOR — Esti de-a dreptul epuizat.La locul de munca se pune multa presiune pe umerii tai ca sa termini o lucrare inainte de termen.Iti recomand sa nu te lasi influentat de aceste presiuni; la final va conta calitatea lucrarii.

PESTI — Evita sa te lasi manipulat de o ruda. Aceasta va face apel la latura ta de bun samaritean si de fapt te va forta sa ii faci treaba. Cand vei descoperi ca ai fost folosit, va fi prea tarziu.