5 Decembrie

BERBEC

Pe plan sentimental, te vei simti foarte bine cu persoana iubita, iar conversatiile vor fi pline de invataminte. La serviciu, este posibil sa fii cam sever cu persoanele mai putin instruite.

TAUR

Este o zi excelenta pentru a indeplini o sarcina, pentru ca vei intui tote oportunitatile foarte rapid. Nu vei avea nici o dificultate ina-ti exprima clar opiniile.

GEMENI

Apropiatii vor fi in asentimentul tau si nu vor dori sa se bage prea mult in viata ta, asa cum a facut-o pana acum. Daca simti o oarecare nervozitate, fa-ti timp sa te destinzi. Un moment de solitudinte iti va face bine.

RAC

Ocupa-te de cateva treburi casnice. Vei gasi cu usurinta solutia unei probleme daca vei reactiona calm.

LEU

Va trebui sa te adaptezi la o situatie noua. Vei face in asa fel incat sa le asiguri rudelor o viata confortabila. Este o zi potrivita pentru a lua o decizie.

FECIOARA

Relatiile tale cu persoanele aflate in functii de conducere sunt cordiale. Daca esti chiar tu intr-o astfel de pozitie, vei constata ca esti respectat pentru experienta ta.

BALANTA

Ii vei influenta pe cei din anturaj. Marea energie pe care o ai iti va da impulsul necesar pentru rezolvarea unei probleme. Intalneste-te cu prietenii.

SCORPION

La serviciu, vei fi eficient. Iti va fi solicitata capacitatea de analaiza, dar ai grija ca ulterior ti s-ar putea reprosa spiritul critic.

SAGETATOR

O situatie ambigua ti-ar putea cauza unele neplaceri. Vei oscila intre simtul datoriei si propriilor dorinte. Capacitatea ta de a asculta va fi foarte apreciata.

CAPRICORN

Ocupa-te de treburile de rutina si vei obtine satisfactii la finalul zilei. Daca ai scopuri bine stabilite, vei reusi sa le atingi. In dragoste vei fi rasfatat.

VARSATOR

Vei face foarte usor tot ceea ce iti propui. Daca sunt copii prin jur, le vei dedica o parte din timp.

PESTI

Este o zi perfecta pentru a lansa o provocare. Vei fixa standardele foarte inalte, ramanand totusi realist. Ar fi bine sa adopti obiceiuri alimentare mai sanatoase. Vei avea mai multa vitalitate.