5 iulie 2016

BERBEC

Porti discutii hotaratoare pentru destinul tau. Toate parteneriatele, atat cele profesionale, cat si relatiile personale vor fi pentru tine o sursa de bucurie. Ziua de astazi te pune in fata unor aliante importante.

TAUR

Te bucuri de relatii familiale calde si placute. S-ar putea sa afli curand ca familia se va mari prin nasterea unui copil dintr-o logodna sau casatorie.

GEMENI

Iti stabilesti obiective mult prea mari si dificil de atins.Pentru a nu abandona proiectul pe care il realizezi, mai bine ai apela la cei din jur sa iti acorde o mana de ajutor.

RAC

Daca in cariera lucrurile merg de la bine in sus, nu acelasi lucru se poate spune despre sectorul relatiilor de iubire. Pot aparea conflicte greu de gestionat.

LEU

Succesul inseamna intelegerea exacta a lucrurilor pe care le-ai realizat pana acum. Daca mai adaugi si ambitia de a te depasi continuu, realizezi potiunea magica care iti va aduce rezultatele dorite.

FECIOARA

Misticismul, religia si dezvoltarea personala, se pare ca vor fi elementele centrale ale acestei zile. Vei descoperi ca te afli intr-o permanenta cautare si intelegere a nevoilor sufletului.

BALANTA

Acasa, lucrurile incep sa intre in normal. Partenerul sau rudele tale incep sa inteleaga ca ai dreptul la intimitate si ca nimeni nu poate sa traga de tine in toate directiile dupa cum vrea el.

SCORPION

Prins in vartejul treburilor de zi cu zi, constati ca viata trece pe langa tine fara sa te mai bucuri de ea. Iar aceasta cu siguranta ca nu este atitudinea corecta manifestata de un adevarat Scorpion. Destinde-te, relaxeaza-te, distreaza-te!

SAGETATOR

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.

CAPRICORN

Prietenia se sfaraseste acolo unde incepe neincrederea, iar falsitatea celor din jur iti ridica unele semne de intrebare.Se pare ca va trebui sa iti regandesti aliantele, asocierile sau parteneriatele.

VARSATOR

Astazi, o discutie importanta va reprezenta sansa ta spre schimbare. Este o perioada in care te vei simti optimist in legatura cu oportunitatile tale de viitor.

PESTI

Cineva isi pune mari sperante in tine insa nu anticipeaza faptul ca esti o persoana deosebit de ocupata. Chiar nu ai timp sa te mai ocupi si de problemele altora.