5 mai 2016

BERBEC

Primesti asigurari din partea unui angajator ca vei primi si tu de lucru, iar aceasta veste iti lumineaza ziua si te umple de sperante.

TAUR

Ai de luat decizii importante si nu strica sa te consulti cu o ruda apropiata in privinta drumului pe care il ai de urmat.

GEMENI

Chiar daca ai multa treaba, nu e cazul sa-ti faci griji. Esti intr-o forma de zile mari, iar singurile dificultati pe care le-ai putea intalni sunt cele legate de comunicare.

RAC

S-ar putea sa te trezesti in fata unor probleme neobisnuite. Rezolva-le pe rand si vei reusi sa iti indeplinesti planul pe ziua de azi.

LEU

Niste restante te presau destul de mult si in sfarsit astazi e ziua norocoasa in care pui capat problemelor.

FECIOARA

Seriozitatea si ideile constructive sunt apreciate. Nu este exclus sa primesti o marire de salariu. Tot astazi, poti face planuri si investitii pe termen lung.

BALANTA

Ai sansa sa te afirmi la serviciu si chiar daca vei primi unele priviri invidioase din partea colegilor, drumul tau catre promovare este asigurat.

SCORPION

Este momentul sa te ocupi de situatia financiara si ai toata sustinerea partenerului de viata, fiind convins ca vei reusi.

SAGETATOR

Ai sanse sa aranjezi o colaborare avantajoasa, care sa iti aduca venituri considerabile. Fii diplomat si bazeaza-te pe intuitie!

CAPRICORN

In casa totul este cu susul in jos si nu strica sa faci putina ordine in lucruri.Si in timp ce faci ordine, te vei gandi si la unele probleme la care vei gasi imediat solutie.

VARSATOR

Te cauta o persoana cu care ai crezut ca poti incepe o relatie, dar care a disparut in ceata la foarte scurt timp. Se vor clarifica lucrurile si va veti acorda o a doua sansa.

PESTI

Te consulti cu niste parteneri de afaceri in privinta unui proiect care iti va deschide multe usi si oportunitati.