5 martie 2016

BERBEC

Relatia cu familia, mai ales cu rudele apropiate (mama, tata, fratii sau surorile) este mai tensionata astazi. Ar fi de dorit sa eviti pe cat poti subiectele sensibile care ar zgandari orgoliul celorlalti.

TAUR

Ziua de astazi este potrivita pentru discutii oficiale. Poti sa ajuti pe cineva sa rezolve o problema, astfel incat altruismul este lectia zilei.

GEMENI

Vesti bune la orizont. In urmatoarele ore vei dobandi o perspectiva noua asupra unor sfaturi si vei deveni mai tolerant in raport cu cei din jur. Aceasta atitudine iti va atrage o multime de prieteni si de sustinatori.

RAC

Incearca sa iesi mai des, sa interactionezi cu cei din jur cu inima deschisa. Astfel, s-ar putea sa-ti intalnesti dragostea vietii. Inima se va lasa cucerita cu usurinta de o persoana misterioasa.Esti un romantic incurabil si cu aceasta atitudine vei reusi sa iti scoti relatia de iubire din starea de amorteala in care intrase.

LEU

Este o zi excelenta pentru a te implica in activitati creative. Intuitia si inspiratia iti sunt la cote maxime,astfel incat daca vei fi mai atent la vocea interioara, vei avea numai de castigat.

BALANTA

Este momentul sa renunti la vechile modele de comportament si la un anumit stil de viata total nesanatos.Este o zi perfecta sa faci primul pas pe calea recastigarii unui stil de viata sanatos.

SCORPION

Daca ai vreo disputa legala in privinta unei mosteniri, cel mai bine ar fi sa te innarmezi cu multa rabdare pentru ca vor aparea situatii neprevazute.  Daca reactionezi la primul impuls, rezultatele s-ar putea sa nu fie tocmai cele mai bune.

SAGETATOR

Pe sectoarele  comunicare si diplomatie vei fi deficitar. Vei fi impulsiv si risti conflicte deschise cu femeile din viata ta, iar asta iti va aduce neliniste in familie si griji pentru locul de  munca.

CAPRICORN

Astazi esti foarte bine sustinut pe trei sectoare de viata destul de importante: cel al deciziilor, planificarilor si aliantelor pe care ai dori sa le inchei.

VARSATOR

Astazi incepi un proces de redefinire completa a relatiilor tale cu partenerii, cat si cu prietenii apropiati.

PESTI

S-ar putea să primeşti veşti de la un prieten din copilărie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grăbi să dai un răspuns până nu evaluezi cu atenţie situaţia.