6 Decembrie

BERBEC

Astazi te vei relaxa alaturi de prieteni. La serviciu, iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

TAUR

Lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul si nu incerca sa le controlezi, iar pe plan financiar iti recomand sa fii chibzuit.

GEMENI

Relatiile cu ceilalti vor fi echilibrate si veti regasi confortul pe care ti-l doresti. Ti-ai putea optimiza conditiile de viata prin cateva schimbari minore.

RAC

Vei fi tentat sa faci unele schimbari in propria viata. Gandeste-te mai intai daca merita osteneala.

LEU

Vei primi vesti bune de la cineva drag. Tototdata, este posibil sa iti fie incredintate unele sarcini care iti vor fi pe plac.

FECIOARA

Relatiile cu cei din jur vor fi pasnice. Cineva din anturaj iti va arata afectiunea, iar oamenii vor aprecia proiectele tale.

BALANTA

Sunt sanse mari ca o legatura ta cu o noua cunostinta sa devina mai ferma. Daca iti vei schimba  major atitudinea fata de cei din jur, risti sa destinzi atmosfera.

SCORPION

Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa decida.

SAGETATOR

Te vei simti mult mai bine daca te vei detasa putin de o persoana prea posesiva si invadatoare. Tot astazi risti sa primesti mustrari din partea persoanei iubite.

CAPRICORN

Conditiile de lucru s-ar putea imbunatati cu o schimbare simpla. Daca esti in cautarea unui loc de munca se pare ca vei reusi sa fii eficient.

VARSATOR

Vei avea o viziune realista asupra faptelor. Vei avea tendinta de a infrunta inutil anumite persoane. Relaxeaza-te macar seara si bucura-te de viata.

PESTI

Nu fi prea exigent cu tine astazi pentru ca nu vei avea prea multa enerie de consumat. Iti va prinde bine rutina. Viata sentimentala va fi stabila.