6 iulie 2016

BERBEC

Iesi din casa, iesi la un film,  la un club cu prietenii. Plimba-te intr-un parc sau mergi la o sala de sport. Dinamizeaza-te si impune-ti sa depasesti starea de letargie care risti sa te cuprinda acum.

TAUR

Nesiguranta relatiei tale te bulverseaza destul de mult. Nu te mai poti concentra la locul de munca, nu mai esti atent la relatiile cu cei din jur si risti sa incepi sa te victimizezi inutil.

GEMENI

Devii din ce in ce mai ingrijorat pentru locul de munca. Se pare ca un sef are de gand sa te scoata din joc si din acest motiv iti cauta tot felul de greseli inexistente.

RAC

Astazi vei intelege ca succesul pe plan profesional depinde de tipul de parteneriat pe care il vei adopta. Oricum, fara sprijinul unei echipe bine consolidate nu te vei bucura de rezultatele pe care le astepti.

LEU

Discutia cu un sef, sau un superior ierarhic te-a lasat pe ganduri. Esti propus pentru avansare, dar asta implica si pierderea libertatii, in raport cu familia, deoarece vei petrece mai multe ore la locul de munca. Va trebui sa cantaresti cu atentie situatia nou creata si sa vezi daca este avantajoasa pentru tine.

FECIOARA

Priveste mai mult in jurul tau pentru ca e posibil sa te confrunti cu unele neintelegeri cauza de invidia celorlalti. Lamureste cauza acestor probleme pentru ca fiecare sa-si vada de propria viata.

BALANTA

Astazi te vei pozitiona in ipostaza invingatorului, vei primi vesti bune privind un proiect la care ai lucrat demult sau un raspuns pozitiv la niste hartii pe care le-ai depus cu ceva timp in urma

SCORPION

Prietenii ti-au pregatit o surpriza placuta. Poate fi vorba de o escapada la munte sau la mare sau de o vizita neasteptata.Chiar daca in primul moment te vei irita peste masura, pentru ca ai multa treaba, apoi te vei relaxa si distra de minune.

SAGETATOR

Astazi ai tendinta sa joci rolul gelosului incurabil! Toata aceasta situatie se remediaza foarte usor daca porti o discutie sincera cu partenerul tau. In loc sa ai tot felul de idei si sa faci planuri nerealiste, asculta-l sa vezi ce are de zis. Lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de dramatice pe cat crezi tu ca sunt.

CAPRICORN

Poti incepe parteneriate de durata, pozitive, care sa iti aduca pe langa satisfactia sufleteasca de a activa intr-un grup si echilibrul financiar dorit.

VARSATOR

Popularitatea ta devine din ce in ce mai mare si iti aduce motive de bucurie. Te simti validat ca persoana, iti doresti sa iesi mai mult in lume si sa socializezi. Astazi este o zi in care te poti simti grozav in compania prietenilor, la un pahar de vorba.

PESTI

La locul de munca, cineva lanseaza zvonuri nerealiste. La inceput te panichezi, dar apoi, iti dai seama ca multe afirmatii sunt false.