6 mai 2016

BERBEC

Azi te vei intalni absolut intamplator cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult timp si vei reinnoda firul prieteniei.

TAUR

Rezultatele muncii din ultimele zile nu pot trece neobservate, ci vor fi apreciate si recompensate pe masura.

GEMENI

Viata ta cunoaste o multime de transformari, te simti increzator si dornic sa experimentezi noi situatii si sa raspunzi provocarilor ce pot aparea.

RAC

Poti scapa de niste incurcaturi financiare datorita unor bani itnrati in cont pe neasteptate.Este o zi buna pentru speculatii financiare, insan u te grabi sa joci totul pe o carte. Fa investitii cu prudenta.

LEU

Este o zi favorabila schimbarilor. Poti fi pleca in strainatate, la un schimb de experienta sau la un curs de perfectionare.

FECIOARA

Ai putea achizitiona un obiect pe care ti-l doresti de mult. Te vei amuza cu rudele amintindu-ti nazbatiile din copilarie.

BALANTA

Esti bine sustinut pe sectorul drumurilor. Ca urmare a unei calatorii scurte, s-ar putea sa cunosti persoane interesante, care sa iti devina fie sustinatori, fie parteneri de afaceri, fie iubiti.

SCORPION

Astazi poti repara mici greseli ale trecutului la nivel de comnicare. O persoana pe care ai ranit-o in trecut cu vorbele tale pare din ce in ce mai dispusa sa te asculte si eventual sa te ierte

SAGETATOR

Tesimti bine in sanul familiei.Ai de luat cateva decizii si te consulti cu partenerul.Impreuna veti gasi cea mai buna solutie.

CAPRICORN

Astazi poti iesi in public, la un cocktail, la o petrecere aniversara sau la un vernisaj. Te faci remarcat si te bucuri sa te afli in lumina reflectoarelor.

VARSATOR

Intalnirile de afaceri se vor dovedi fructuoase. Primesti o veste buna, iar aceasta te poate face sa-ti schimbi planurile pentru ziua de maine.

PESTI

Este posibil sa iei o hotarare importanta si definitiva cu privire la ruperea unor relatii vechi, iar in viitor se va dovedi ca ai procedat corect.