6 martie 2016

BERBEC

Iti recomand sa nu iti plangi de mila pentru stagnarea de care te ciocnesti. Astral este o perioada de reevaluare, de transformare, insa incearca sa nu te mai complaci in situatia actuala.

TAUR

Relatia cu familia se amelioreaza si vei gasi metode de comunicare pentru a pune capat unui conflict aparut cu ceva timp in urma.

GEMENI

Desi te afli la locul de munca, gandul tau zboara departe, la o vacanta exotica. Nu strica sa faci ceva cautari pe internet pentru ca astazi s-ar putea sa prinzi o oferta tentanta.

RAC

Ziua de astazi iti va aduce rezultate fericite numai daca vei da dovada de eficienta. Esti atras de o persoana foarte interesanta aflata in preajma ta. Aceasta situatie te face sa debordezi de entuziasm si de viata.

LEU

Astazi te poti integra intr-un nou colectiv, astfel incat daca vrei sa te inscrii la un club, organizatie sau chiar sa participi la un curs de perfectionare, acum este momentul.

FECIOARA

Un barbat mai tanar te va ajuta si se va implica in proiectele tale, oferindu-ti niste colaborari profitabile. Chiar daca problemele financiare mai persista, totusi incepi sa simti, incetul cu incetul, cum te inscrii pe o directie buna si te reechilibrezi emotional si financiar.

BALANTA

Acum ai ocazia sa vezi cine ti-e prieten si cine ti-e dusman. Aflat intr-o situatie nu tocmai comfortabila, vei fi surprins sa vezi cine iti va fi aproape, ajutandu-te sa treci peste problema.

SCORPION

Te bucuri ca un copil in fata unui cadou de Craciun. Poate ca e cazul sa-ti iei inima in dinti si sa-ti marturisesti sentimentele fata de acea persoana care iti face inima sa bata mai repede.

SAGETATOR

Vei fi invidiat, imitat si barfit. Obositor de mult. Insa, fie ca vrei, fie ca nu vrei, acesta este pretul de platit daca esti cunoscut sau daca, prin actiunile tale te faci apreciat de catre sefi.

CAPRICORN

Astazi este o zi buna din punct de vedere profesional. Vei duce la bun sfarsit sarcinile din agenda de zi si vei putea rezolva unele indatoriri cu termen limita.

VARSATOR

Reusesti sa te concentrezi asupra carierei si sa lasi deoparte neintelegerile si conflictele din jurul tau. Persoana iubita va remarca imediat schimbarile pozitive prin care treci.

PESTI

Nu mai te agata de lucrurile care nu merg. Concentreaza-te asupra obiectivelor principale si nu te pierde in detalii.