7 aprilie 2016

BERBEC

Se pare ca iti reintri in forma. Esti energic, coerent, dai dovada de stabilitate si manuiesti cuvintele cu abilitate. Va fi imposibil sa nu te faci remarcat de cei din jur, insa va conta mult si maniera in care o vei face.

TAUR

Astazi vei obtine unele beneficii din partea celorlalti, poate fi vorba de o sponsorizare pe care o vei primi pentru un curs de supracalificare sau de dezvoltare personala.

GEMENI

Emotiile fluctueaza mult, si predispozitia ca sa declansezi un conflict cu o persoana din strainatate, sau cunoscuta pe calea internetului, este destul de mare.

RAC

Atentie astazi la pierderi si la hoti, care s-ar putea sa incerce, fie sa-ti sparga locuinta, fie sa fure ceva din masina sau sa incerce sa-ti sterpeleasca portofelul. Asa incat fii cu ochii in patru, verifica de doua ori usa de la intrare, inainte de a pleca de acasa.

LEU

Astazi vei fi extrem de atent si vei manifesta o multime de pretentii in raport cu colegii de serviciu sau cu subalternii. Vei dori ca acestia sa fie si atenti si prezenti si sa-si faca treaba cu rapiditate. Ai grija totusi sa nu exagerezi cu toate aceste pretentii.

FECIOARA

Este ziua perfecta sa incepi o dieta, un stil de viata mai sanatos sau sa te inscrii la o sala de sport. Corpul tau are nevoie de schimbari majore in stilul de viata si, in curand, vei reintra in forma, daca vei deveni mai activ.

BALANTA

Astazi este o zi cu suisuri si coborasuri. S-ar putea sa inchei un parteneriat, dar, din fericire, viata de familie devine din ce in ce mai interesanta si satisfacatoare.

SCORPION

Continua pe drumul tau, chiar daca in aceasta perioada s-ar putea sa te confrunti cu unele blocaje! In afaceri vei primi ajutorul unui barbat, care este dornic sa te sustina in proiectele tale.

SAGETATOR

Bancile si datoriile iti dau ceva dureri de cap, insa, cu siguranta ca vei reusi sa te descurci si de aceasta data. Un consilier bancar iti va oferi o reesalonare avantajoasa.

CAPRICORN

Relatia cu o femeie pare sa se subrezeasca si probabil ca in curand- daca nu deja- se va pune punct acestui parteneriat. Este mai bine asa, se va face ordine si pace de ambele parti.

VARSATOR

In familie toata lumea o ia razna. Nervi, cearta, acuzatii nefondate si teoria conspiratiei; cam aceasta este ,,tabloul” zilei care va incepe.

PESTI

Ai muncit mult in ultima perioada. Este recomandabil sa incerci sa te distrezi si tu. Poti iesi la un film cu prietenii, poti sa iesi cu persoana iubita la restaurant la o cina romantica sau, pur si simplu, poti sta acasa pe canapea, urmarind un film preferat sau citind o carte interesanta.