7 decembrie

BERBEC

In relatia ta personala situatia e cam ambigua. Partenerul cand vrea sa continue, cand vrea sa puna punct iar tu vei dori sa stii exact in ce situatie te afli. Nu ezita sa pui intrebari ca sa iti clarifici pozitia. 

TAUR

Vei avea noroc la serviciu si vei fi afectuos cu rudele apropiate. E timpul sa te focalizezi si pe familie din cand in cand.

GEMENI

Fiind organizat, vei putea indeplini aceleasi sarcini mult mai repede. In plan social, atmosfera va fi agreabila.

RAC

Astazi  ti-ai putea ameliora situatia financiara. Vei fi extrem de realist, vei avea idei clare si capacitatea de a-ti atinge scopul.

LEU

O discutie clarificatoare iti va permite sa intelegi un eveniment din trecut. Uneori este bine sa-ti manifesti indoilelile, pentru ca explicatiile celo din jur iti vor oferi o noua perspectiva asupra unei situatii complicate.

FECIOARA

Este un moment perfect pentru ameliorarea confortului casnic. Toate problemele legate de camin se vor rezolva in maniera dorita. 

BALANTA

Comunicarea cu ceilalti este in limitele normalitatii si a bunului simt, insa ar fi bine daca ai fi mai tolerant si mai flexibil. Accepta oamenii si lucrurile asa cum sunt si poti castiga aliati puternici.

SCORPION

Ai de luat o decizie si iti recomand sa apelezi la ratiune.Nu te lasa purtat de emotii si sentimente, pentru ca te vor influenta negativ. Daca pui totul intr-un algoritm logic, vei avea numai de castigat.

SAGETATOR

Nu te grabi sa pui stampile pe fiecare om pe care il intalnesti. Unii pot fi sinceri si buni si frumosi.Inceteaza sa mai privesti viata prin prisma traumelor suferite in trecut.

CAPRICORN

Dupa un adevarat taifun in paradisul conjugal, lucrurile incep sa se aseze in matca lor. Spre surprinderea ta,  descoperi o fata noua a partenerului, iar dragostea incepe sa te cuprinda incetul cu incetul.

VARSATOR

Starea ta de sanatate se imbunatateste de la o zi la alta si te bucuri de aceasta transformare pozitiva.Nu ar strica insa sa faci niste schimbari in regimul alimentar.
 

PESTI

Dupa o zi agitata la locul de munca, in care ai alergat printre birouri si ai raspuns fara oprire la tot felul de telefoane, te vei bucura de o dupa amiaza relaxata, la o terasa, in compania prietenilor.