7 mai 2016

BERBEC

Astazi vei primi vesti mai putin placute de peste hotare. Lucrurile nu functioneaza asa cum ti-ai dori, mai ales datorita piedicilor ridicate de o femeie.

TAUR

Astazi vei lua decizii importante privind un parteneriat de durata. Aspectele iti sunt favorabile, asa incat iti recomand sa nu eziti si sa accepti ofertele facute.

GEMENI

Daca sperai sa obtii un imprumut bancar sau o reesalonare a datoriilor, poate ar fi cazul sa te gandesti la variante de urgenta. Casa finantelor nu este bine aspectata astazi, asa incat lucrurile se pot complica pe parcurs.

RAC

Deciziile pe care urmeaza sa le iei se vor schimba de la o ora la alta. Iti recomand sa nu iti stabilesti un plan, pentru ca oricum nu te vei tine de el. Cel mai bine este sa te bazezi pe instinct.

LEU

Esti confuz in privinta unei relatii de dragoste. Pe de o parte ti-ai dori ca pasiunea sa te copleseasca si sa traiesti momente unice, pe de alta parte nu esti foarte sigur de corectitudinea  partenerului sau a partenerei. Cel mai bine ar fi sa nu iei decizii pripite. Asteapta inca putin si vei fi recompensat asa cum iti doresti.

FECIOARA

Astazi vei fi in plina forma. Mai ales negocierile pe care le vei purta, vor fi precise, la obiect si rezultatele vor aparea imediat.

BALANTA

Simti ca in cariera nu te mai bucuri de sustinerea unor persoane pe care te bazai.Nu e nicio problema, incearca sa te relaxezi si evalueaza-ti situatia.Poate si atitudinea ta, usor mai fixista decat de obicei i-a deranjat.

SCORPION

Ti-ai pus mult prea multe sperante in promisiunile facute de unii apropiati si iata ca acestea se spulbera. Nu te mai consuma atat de mult si incearca sa intelegi ca singura persoana in masura sa rezolve situatia esti chiar tu. Ai incredere mai multa in fortele tale.

SAGETATOR

Ai energie si o cheltuiesti pe toate prostiile. Mai bine te-ai focusa, ti-ai stabili un plan de actiune si te-ai tine serios de ce ti-ai propus.

CAPRICORN

O femeie se pare ca iti pune bete in roate in privinta unei promovari. Din fericire te sustin prietenii si s-ar putea sa gasesti o portita care sa te avantajeze.

VARSATOR

Chiar daca cineva incearca sa iti taie elanul si sa te dezamageasca, vei vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine. O persoana sus pusa te va sustine in demersurile tale.

PESTI

Daca vrei sa avansezi, atunci va trebui sa iti asumi implicarea in unele activitati de grup.Nu vei reusi singur in ceea ce iti propui sa faci.