7 martie 2016

BERBEC

Porti discutii hotaratoare pentru destinul tau. Toate parteneriatele, atat cele profesionale, cat si relatiile personale vor fi pentru tine o sursa de bucurie. Ziua de astazi te pune in fata unor aliante importante.

TAUR

Te bucuri de relatii familiale calde si placute. S-ar putea sa afli curand ca familia se va mari prin nasterea unui copil dintr-o logodna sau casatorie.

GEMENI

Iti stabilesti obiective mult prea mari si dificil de atins.Pentru a nu abandona proiectul pe care il realizezi, mai bine ai apela la cei din jur sa iti acorde o mana de ajutor.

RAC

Daca in cariera lucrurile merg de la bine in sus, nu acelasi lucru se poate spune despre sectorul relatiilor de iubire. Pot aparea conflicte greu de gestionat.

LEU

Discutia cu un sef, sau un superior ierarhic te-a lasat pe ganduri. Esti propus pentru avansare, dar asta implica si pierderea libertatii, in raport cu familia, deoarece vei petrece mai multe ore la locul de munca. Va trebui sa cantaresti cu atentie situatia nou creata si sa vezi daca este avantajoasa pentru tine.

FECIOARA

Priveste mai mult in jurul tau pentru ca e posibil sa te confrunti cu unele neintelegeri cauza de invidia celorlalti. Lamureste cauza acestor probleme pentru ca fiecare sa-si vada de propria viata.

BALANTA

Astazi te vei pozitiona in ipostaza invingatorului, vei primi vesti bune privind un proiect la care ai lucrat demult sau un raspuns pozitiv la niste hartii pe care le-ai depus cu ceva timp in urma

SCORPION

Succesul inseamna intelegerea exacta a lucrurilor pe care le-ai realizat pana acum. Daca mai adaugi si ambitia de a te depasi continuu, realizezi potiunea magica care iti va aduce rezultatele dorite.

SAGETATOR

Misticismul, religia si dezvoltarea personala, se pare ca vor fi elementele centrale ale acestei zile. Vei descoperi ca te afli intr-o permanenta cautare si intelegere a nevoilor sufletului.

CAPRICORN

Acasa, lucrurile incep sa intre in normal. Partenerul sau rudele tale incep sa inteleaga ca ai dreptul la intimitate si ca nimeni nu poate sa traga de tine in toate directiile dupa cum vrea el.

VARSATOR

Prins in vartejul treburilor de zi cu zi, constati ca viata trece pe langa tine fara sa te mai bucuri de ea. Iar aceasta cu siguranta ca nu este atitudinea corecta manifestata de un adevarat Varsator.Destinde-te, relaxeaza-te, distreaza-te!

PESTI

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.