7 Noiembrie

BERBEC — Cineva te irita cu insistentele sale, insa esti prea politicos sa spui asta cu voce tare.Daca nu iti delimitezi teritoriul atunci nu mai ai niciun motiv sa te plangi sa iti este inGEMENIcata intimitatea.

TAUR — Ai mare nevoie de un sfat insa nu stii la cine sa apelezi. Este vorba de o chestiune intima si pe de o parte vrei sa fii ajutat,pe de alta parte nu esti pregatit sa oferi toate informatiile necesare.

GEMENI — Dupa fapta si rasplata.Astazi vei culege roadele activitatilor incepute cu doua-trei luni in urma. in functie de implicarea ta in proiectele desfasurate, nota de plata va fi multumitoare sau nu.

RAC — Iti  faci prea multe griji pentru actiunile celor din jur. Chiar daca esti un prieten adevarat si saritor, uneori e intelept sa ii lasi sa isi rezolve singuri problemele.

LEU — Urmeaza sa iei bani Poate nu astazi sau maine, dar in curand vei depasi cu succes pana financiara in care te afli acum.

FECIOARA — Esti obsedat de ordine si curatenie, insa cand incepi sa dictezi si altora ce sa faca atunci devine o problema. Tempereaza-ti excesul de zel si incearca sa nu ii obosesti pe cei din jur cu aceaste obiceiuri.

BALANTA — In ultima vreme ai avut parte doar de blocaje.Este ca si cum universul s-a hotarat sa iti intoarca viata cu susul in jos si sa iti testeze puterea de regenerare. In sfarsit putem spune ca situatia incepe sa se deblocheze. Nu spectaculos, dar simti si tu vibratii pozitive.

SCORPION — Relatia cu copiii devine putin mai tensionata.Fie ti-au ascuns o situatie, fie au intrat intr-un bucluc si tu va trebui sa il rezolvi.

SAGETATOR — Ti-ai promis de mult ca vei pune punct unei situatii complicate, insa nu faci nimic. Nu mai ai nicio scuza pentru problemele cu care te confrunti pentru ca deja cunosti solutia la ele.

CAPRICORN — Nu e momentul sa declari sus si tare ca iti doresti divortul sau ca te pregatesti sa inchei o relatie.Te confrunti cu o banala criza familiala si lucrurile se vor linisti de la sine.

VARSATOR  — Cea mai buna razbunare fata de dusmanii tai este sa fii fericit. Aminteste-ti acest dicton astazi.

PESTI  — Ai investit si timp si bani intr-o afacere, insa acum e momentul sa iei o scurta pauza. Relaxeaza-te si vei vedea ca in curand se vor vedea si rezultatele pozitive.