8 iulie 2016

BERBEC

Va trebui sa renunti la un parteneriat sau o relatie care a inceput sa-ti dea multe batai de cap. Se pare ca timpul pe care il investesti in incercarea de a gasi tot felul de scuze in fata unor persoane complicate, nu merita consumul nervos de care ai parte.

TAUR

Astazi te vei pozitiona in ipostaza invingatorului, vei primi vesti bune privind un proiect la care ai lucrat demult sau un raspuns pozitiv la niste hartii pe care le-ai depus cu ceva timp in urma. In sfarsit, te simti relaxat si te bucuri ca lucrurile se asaza asa cum trebuie.

GEMENI

Ziua de astazi te prinde plin de entuziasm, buna dispozitie si energie. Sunt favorizate activitatile de divertisment. Este posibil sa nu stai prea mult pe acasa.

RAC

Te confrunti cu o serie de blocaje si ai inceput sa te gandesti din ce in ce mai mult cum sa-ti castigi traiul si cum sa-ti sporesti veniturile. Trebuie sa faci si tu cateva compromisuri totusi, pentru ca exista o multime de persoane dornice sa te angajeze Incearca sa nu mai te bazezi pe orgoliu atunci cand iti faci alegerile si vei avea numai de castigat.

LEU

S-ar putea sa ai parte de tot felul de revelatii privind proiecte din strainatate, asocieri cu persoane de peste hotare sau o relatie de iubire cu cineva aflat in strainatate.

FECIOARA

Nevoia ta de a fi excentric si neconventional s-ar putea sa nu gaseasca sustinerea pe care o astepti din partea celor din jur.Deciziile tale nu sunt tocmai corecte, asa incat pana cand nu te vei replia te vei ciocni numai de blocaje.

BALANTA

S-ar putea sa nu evaluezi situatia cum se cuvine si de aici pana a lua decizii gresite in cariera sau viata personala nu este decat un pas.

SCORPION

Astazi iti vei pune in discutie valorile. Se pare ca, pentru a castiga razboiul, trebuie sa schimbi strategia, iar strategia o poti schimba doar modificandu-ti mentalitatea.

SAGETATOR

Asemeni unui detectiv, vei fi capabil sa patrunzi dincolo de aparente. Cu abilitate vei dejuca planurile persoanelor potrivnice si vei iesi biruitor din provocarile cu care te confrunti.

CAPRICORN

Ai atat de multa treaba incat nu stii de unde sa incepi!Cea mai buna solutie este sa notezi pe hartie problemele cele mai urgente si sa pornesti de acolo.

VARSATOR

Ai lucrat intens la nevoile personale, la felul in care gandesti, putem spune ca esti asemenea unui diamant care s-a slefuit si s-a rafinat. Aceste eforturi sunt vazute si de cei din jur si astazi te vei bucura de multe laude si aprecieri.

PESTI

Constati satisfacut ca fiecare aspect al vietii tale incepe sa se imbunatateasca. Pare ironic ca dupa atatea pierderi, lucrurile chiar incep sa mearga in directia pozitiva pentru tine. Continua sa ai aceeasi atitudine si vei avea numai de castigat.