8 mai 2016

BERBEC

Persoana iubita este dispusa sa iti acorde toata sustinerea ei pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele.

TAUR

Ai multe intrebari si esti nehotarat pe ce drum sa o apuci. Nu te grabi sa iei decizii, mai bine analizeaza cu atentie contextul evenimentelor prin care treci.

GEMENI

O ruda in varsta incearca din rasputeri sa te convinga sa o asculti. Din pacate, a uitat ca esti foarte incapatanat si tii prea mult la libertatea ta. Nu esti persoana careia sa i se dicteze ce sa faca.

RAC

Ambitia, tenacitatea si capacitatea de a-ti stabli scopurile, de a indentifica abilitatile si de a le valorifica este un lucru foarte important, care te poate face sa ajungi tot mai sus.

LEU

Ai probleme financiare si nu vrei sa se stie acest lucru. Cu toate acestea nu mai poti continua sa faci cheltuielile pe care le-ai facut pana acum. Invata sa-ti restrangi si sa-ti limitezi bugetul.

FECIOARA

Astazi te vei confrunta cu toane si cu schimbari de dispozitie, care s-ar putea sa te cam bulverseze. Incearca sa nu cazi pe panta depresiei, pentru ca nu este momentul sa devii melancolic. Mobilizeaza-te, echilibreaza-te si actioneaza.

BALANTA

Este momentul perfect in care poti repara sau recastiga o prietenie. Secretul este sa spui sincer exact ce gandesti.

SCORPION

Ai succes atat in afaceri, cat si in camin. Schimbarile pe care intentionezi sa le faci pot fi apreciate, daca nu uiti sa ceri si parerea celorlalti.

SAGETATOR

Cu tot tumultul vietii, marcat de termene limita si indatoriri serioase, cand a fost ultima data cand te-ai relaxat in compania prietenilor? Poate ca astazi ar fi intelept sa iesi cu ei la un film,la teatru sau la un concert.

CAPRICORN

Ce poate fi mai frumos decat atunci candesti pus pe fapte mari si iti asumi o serie de riscuri pentru rezolvarea unor probleme legate de camin  sa ai toata sustinerea partenerului?

VARSATOR

E timpul sa faci ordine. Cauta domeniul din viata ta in care domneste haosul si actioneaza. Ai timp sa te reorganizezi si sa iti stabilesti lista de actiuni de indeplinit in urmatoarea perioada.

PESTI

Este o zi extraordinara pentru a face schimbari in camin (reparatiii, zugravit, reamenajari,etc.). Apeleaza la ajutorul prietenilor si nu lasa pe maine ceea ce poti face astazi.