8 martie 2016

BERBEC

Prietenia se sfaraseste acolo unde incepe neincrederea, iar falsitatea celor din jur iti ridica unele semne de intrebare. Se pare ca va trebui sa iti regandesti aliantele, asocierile sau parteneriatele.

TAUR

Astazi, o discutie importanta va reprezenta sansa ta spre schimbare. Este o perioada in care te vei simti optimist in legatura cu oportunitatile tale de viitor.

GEMENI

Iesi din casa, iesi la un film,  la un club cu prietenii. Plimba-te intr-un parc sau mergi la o sala de sport. Dinamizeaza-te si impune-ti sa depasesti starea de letargie care risti sa te cuprinda acum.

RAC

Nesiguranta relatiei tale te bulverseaza destul de mult. Nu te mai poti concentra la locul de munca, nu mai esti atent la relatiile cu cei din jur si risti sa incepi sa te victimizezi inutil.

LEU

Devii din ce in ce mai ingrijorat pentru locul de munca. Se pare ca un sef are de gand sa te scoata din joc si din acest motiv iti cauta tot felul de greseli inexistente.

FECIOARA

Astazi vei intelege ca succesul pe plan profesional depinde de tipul de parteneriat pe care il vei adopta. Oricum, fara sprijinul unei echipe bine consolidate nu te vei bucura de rezultatele pe care le astepti.

BALANTA

Prietenii ti-au pregatit o surpriza placuta. Poate fi vorba de o escapada la munte sau la mare sau de o vizita neasteptata.Chiar daca in primul moment te vei irita peste masura, pentru ca ai multa treaba, apoi te vei relaxa si distra de minune.

SCORPION

Astazi ai tendinta sa joci rolul gelosului incurabil! Toata aceasta situatie se remediaza foarte usor daca porti o discutie sincera cu partenerul tau. In loc sa ai tot felul de idei si sa faci planuri nerealiste, asculta-l sa vezi ce are de zis. Lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de dramatice pe cat crezi tu ca sunt.

SAGETATOR

Poti incepe parteneriate de durata, pozitive, care sa iti aduca pe langa satisfactia sufleteasca de a activa intr-un grup si echilibrul financiar dorit.

CAPRICORN

Popularitatea ta devine din ce in ce mai mare si iti aduce motive de bucurie. Te simti validat ca persoana, iti doresti sa iesi mai mult in lume si sa socializezi. Astazi este o zi in care te poti simti grozav in compania prietenilor, la un pahar de vorba.

VARSATOR

La locul de munca, cineva lanseaza zvonuri nerealiste. La inceput te panichezi, dar apoi, iti dai seama ca multe afirmatii sunt false.

PESTI

Atentie la accidentele domestice, fie ca este un aparat electronic, o teava sau un cablu important din casa, fie ai niste probleme cu masina.

S-ar putea sa bagi astazi mana adanc in portofel pentru a achita niste cheltuieli venite pe  neasteptate.