9 februarie 2016

BERBEC

Astazi te vei relaxa alaturi de prieteni. La serviciu, iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

TAUR

In cuplu, lucrurile nu stau prea bine. Poate ar fi bine sa va ganditi la o separare temporara sa vedeti daca nu v-ar fi mai bine unul departe de altul.

GEMENI

Relatiile cu ceilalti vor fi echilibrate si veti regasi confortul pe care ti-l doresti. Ti-ai putea otpimiza conditiile de viata prin cateva schimbari minore.

RAC

Vei fi tentat sa faci unele schimbari in propria viata. Gandeste-te mai intai daca merita osteneala.

LEU

Vei primi vesti bune de la cineva drag. Poate e vorba de o invitatie la o nunta sau de stabilirea datei unui botez. Te simti fericit si esti pregatit de distractie.

FECIOARA

Esti o persoana sensibila si pui la suflet orice cuvant rostit de cei din jur. Te consumi mult prea mult si sa stii ca din toata aceasta framantare numai tu ai de pierdut.

BALANTA

Sunt sanse mari ca o legatura ta cu o noua cunostinta sa devina mai ferma. Daca iti vei schimba major atitudinea fata de cei din jur, vei vedea ca vei atrage o multime de lucruri bune.

SCORPION

Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa decida.

SAGETATOR

Te vei simti mult mai bine daca te vei detasa putin de o persoana prea posesiva si invadatoare.

CAPRICORN

Conditiile de lucru s-ar putea imbunatati cu o schimbare simpla. Daca esti in cautarea unui loc de munca se pare ca vei primi vesti bune.

VARSATOR

Chiar daca lucrurile nu merg cu viteza cu care ti-ai dori, mai ai putina rabdare. Poate ca toate aceste blocaje iti semnaleaza de fapt o eroare de strategie din partea ta.

PESTI

Rabdare, rabdare si iarasi rabdare. Nu te grabi sa comentezi informatiile care iti sunt transmise la locul de munca, pentru ca sunt doar zvonuri nefondate.