9 iulie 2016

BERBEC

Astazi dai dovada de carisma si-ti vei face cu usurinta prieteni. Legaturile interumane sunt facilitate si te vor ajuta foarte mult in proiectele tale de viitor.

TAUR

Nu este o zi benefica pentru a lua decizii importante privind munca si cariera ta. Ai nevoie sa mai evaluezi situatia si sa croiesti un plan potrivit acesteia.

GEMENI

Incearca sa petreci mai mult timp cu familia si persoana iubita pentru ca se pare ca i-ai cam evitat in ultima perioada. Este important sa te axezi pe relatiile de familie pentru ca la ea apelam atunci cand avem probleme ardente.

RAC

Ai nevoie sa-ti creezi aliante puternice pentru a te ajuta in demersurile tale viitoare. Poti avea orice iti doresti daca vei da dovada de intelepciune si iti vei crea aliantele potrivite.

LEU

Astazi esti prietenos si dornic sa intalnesti tot felul de oameni. Vei vorbi sincer, vei da sfaturi bune celor din jur si vei fi apreciat pentru prietenia si deschiderea pe care o manifesti fata de toata lumea.

FECIOARA

Este o perioada favorabila sa-ti aranjezi casa, sa faci curatenie, sa vopsesti peretii, sa muti mobila sau chiar sa achizitionezi lucruri noi. Este momentul in care ordinea si disciplina in casa se vor reflecta foarte bine in activitatile tale de zi cu zi.

BALANTA

Primesti o invitatie la un film, la o piesa de teatru sau la o plimbare in parc. Esti bucuros si raspunzi prompt la invitatie, ai chef sa te distrezi si sa te relaxezi.

SCORPION

Interactiunea cu cei din jur si felul in care vorbesti va atrage atentia asupra ta unei persoane importante. Aceasta va dori sa te cunoasca mai bine si s-ar putea sa-ti propuna o colaborare interesanta.

SAGETATOR

Ochii celor din jur sunt atintiti asupra ta si-ti asteapta urmatoarea miscare. In ultima perioada ai fost destul de impevizibil, astfel incat este normal ca toata lumea sa aiba garda ridicata.

CAPRICORN

Chiar daca esti laudat, chiar daca esti apreciat pentru talentele tale, incearca sa-ti pastrezi gradul de modestie care iti atrage in continuare prieteni in jurul tau. Daca devii pea orgolios risti sa pierzi prieteni importanti.

VARSATOR

Este timpul sa-ti privesti cu mult mai multa responsabilitate activitatile  si proiectele pentru ca se pare ca le-ai cam neglijat in ultima perioada.

PESTI

Este timpul sa mai lasi la o parte distractia si superficialitatea si sa te axezi pe munca si pe activitatile de zi cu zi pe care le ai de facut.