9 martie 2016

BERBEC

Pe plan relational, lucrurile incep sa se agite. Tensiunea se aduna si, daca lucrurile nu sunt lamurite la timp, poate culmina cu o situatie neplacuta. In rest, va trebui sa pui la punct unele lucruri legate de finante.

TAUR

In casa sau familie va fi agitatie, probabil va trebui sa rezolvi urgent cateva necazuri care pareau minore in trecut.

GEMENI

Este posibil sa obtii usor unele castiguri. Intuitia ta in privinta alegerii partenerilor de afaceri nu a dat gres, iar acum culegi roadele eforturilor tale.

RAC

Invata sa taci din gura si sa ii asculti cu mai mare atentie si pe cei din jur. S-ar putea sa fie bine intentionati si sa te avertizeze asupra unor pericole care te pandesc.

LEU

Ai initiative deosebite in domeniul afacerilor, sau al reinventarii personale.

FECIOARA

Daca ai o problema de sanatate, o informatie noua te va ajuta sa o rezolvi. Totusi, o vizita la medic nu strica niciodata.

BALANTA

Uneori, ne pregatim pentru succes, alte ori, succesul ne ia pe nepregatite si ne prinde in vraja lui. Astazi este o zi in care se pare ca astrele iti zambesc, iar o persoana, aparuta de nicaieri, iti ofera o sansa unica catre o afacere deosebita. Nu-i da un raspuns pe loc, insa cantareste cu atentie oportunitatea aparuta.

SCORPION

Invata sa iti gestionezi finantele cu intelepciune. Ai tendinta sa cheltui mai mult decat iti permite bugetul.

SAGETATOR

O ruda apropiata sau un prieten bun va avea nevoie de ajutorul si sustinerea ta. Se pare ca trece printr-o criza serioasa si nu gaseste singur solutia la iesirea din impas. Aici va fi momentul in care intervii cu un sfat si un cuvant de imbarbatare. Nu uita insa ca te angrezeni intr-o misiune destul de dificila, care iti va consuma mult timp liber.

CAPRICORN

E momentul sa iti reevaluezi relatiile de prietenie si asocierile pe care le faci. Vei avea parte de tot felul de revelatii privind corectitudinea celor din jurul tau

VARSATOR

Astazi primesti vesti bune privind o potentiala calatorie peste hotare. Daca vei da curs acestei invitatii, vei avea multe oportunitati sa explorezi multe moduri de viata, prin intermediul calatoriilor si al studiului.

PESTI

Astazi  este un risc crescut sa ai parte de sicane cauzate de un barbat care fie iti vizeaza pozitia pe care o ocupi, fie este invidios pe felul in care iti desfasori viata.