Anunt din partea echipei Roastrolog

Dragi prieteni,

Incepand de azi, 10 octombrie 2016, aceasta sectiune va fi inlocuita de un nou proiect editorial intitulat ...

Previziuni astrologice zilnice

Aceasta noua sectiune s-a nascut ca urmare a sugestiilor venite din partea voastra, dar si a planurilor de dezvoltare editoriala Roastrolog.com.

Previziuni astrologice va contine recomandarile zilnice ale Alexandrei Coman valabile pentru toate cele 12 zodii. Aceste informatii vor fi insotite si de vorbe pline de duh si intelepciune, selectate cu atentie si ilustrate de catre echipa editoriala. 

Asa cum probabil ati observat, continutul nostru este unul original si care-si propune sa abordeze teme mai putin sau chiar deloc dezbatute in spatiul online romanesc. Acum 9 ani, cand s-a nascut ideea acestui proiect, calitatea si originalitatea continutului au fost principalele valori avute in vedere. In toamna anului trecut am facut ceea ce specialistii numesc un redesign al site-ului, am relansat newsletterul, iar cu ajutorul noilor colegi si editorialisti am adaugat noi sectiuni.    

Peste cateva saptamani vom sarbatori aniversarea Roastrolog de 9 ani si dorim sa facem acest lucru aducandu-va si alte noutati editoriale. 

Ca intotdeauna, asteptam feedback-ul vostru in sectiunea de comentarii a acestui post sau completand formularul online dedicat.   

Cu multumiri si recunostinta, 
Echipa Roastrolog.com