2 octombrie 2016

BERBEC

Este o zi perfecta pentru a petrece mai mult timp cu familia, fara insa a o acapara cu totul. Copii si adolescentii isi doresc sa aiba un cuvant de spu scu privire la cum isi petrec timpul liber. 

TAUR

Exista o tensiune astrala, asa incat partenerul sau partenera ta de viata s-ar putea sa fie mai incapatanat decat de obicei. Nu reactiona, pastreaza-ti calmul si vei avea numai de castigat!

GEMENI

Fii prudent si prezent in toate, insa asculta mai mult si vorbeste doar cand esti intrebat(a). Empatia si intelegerea sunt calitati pretioase!

RAC

Ai nevoie de rafinament si de dialoguri spirituale. Relatie ta cu Dumnezeu e una stransa, desi uneori viata te face sa pui la indoiala lucrurile. Raspunsurile pe care le astepti vin, dar nu neaparat cand iti doresti tu. 

LEU

Astazi este o zi mai problematica, asa incat iti recomand sa stai deoparte de toate discutiile si provocarile celorlalti. Astfel vei evita multe probleme nedorite. Cateva ore in parc, chiar daca e racoare, o sa-ti prinda bine. 

FECIOARA

Starea ta de spirit este schimbatoare, de aceea ar fi bine sa fii discret si sa te gandesti la ale tale. Este nevoie sa abordezi o strategie noua de relationare cu membrii familiei si cu prietenii. Nu poti controla si planifica chiar totul!

BALANTA

Se anunta un weekend cu multa veselie si buna dispozitie! Incearca insa sa-ti faci un program echilibrat, pentru a nu te epuiza inutil. Odihna e necesara!

SCORPION

Astazi ai foarte multa energie, insa esti si foarte imprevizibil. Esti tentat sa faci mai multe lucruri deodata, asa incat alege doar prioritatile care te privesc. Ceilalti se pot descurca si singuri!

SAGETATOR

Este o zi in care relatiile familiale si activitatile necesare traiului domestic iti consuma toata energia. Ar fi insa bine sa acorzi macar o ora lucrurilor care te relaxeaza si-ti fac placere. 

CAPRICORN

Se intrezaresc drumuri scurte, la rude, prieteni sau poate o iesire intr-un club cu prietenii. Asculta si de sfaturile familiei, ei sunt singurii care intotdeauna iti doresc tot ceea ce e mai bine, dar trece-le prin propriul filtru. 

VARSATOR

Poate ca ar fi bine sa petreci ceva mai mult timp cu tine si sa nu mai fugi te lucrurile cu adevarat importante, gansidu-ti lucruri de facut cu prietenii. Un pic de singuratate si timp pentru tine o sa-ti prinda bine!

PESTI

Din cand in cand ar trebui sa privesti viata si prin ochii altora, sa accepti si alte perspective. Fii mai intelegator si vei vedea o astfel de atitudine iti aduce doar beneficii. 

Astrologie magica cu Alexandra Coman ...