1 octombrie 2016

BERBEC

Oricare ar fi ideile mai indraznete pe care le ai azi, ai grija si cantareste de doua si chiar detrei ori, daca merita sa mergi mai departe cu ele.  

TAUR

Esti in forma maxima! Ai toata energia, curajul si dorinta de a-ti pune in aplicare toate ideile. Ii vei molipsi pana si pe cei ce-ti sunt in preajma. 

GEMENI

Nu te astepti ca prietenii sa te ajute cu problemele cu care te confrunti, dar vei avea o supriza placuta. Vei fi surprins de cati vor sa intervina si sa te sustina.

RAC

Sentimentalismul tau risca sa te faca sa suferi inutil. Incearca sa nu mai acorzi atata atentie tuturor vorbelor ce-ti sunt aruncate, pentru ca s-ar putea sa fie multa rautate ascunsa. 

LEU

Astepti un raspuns din partea unei coleg sau prieten, insa aceasta se pare ca inca nu s-a hotarat daca sa se alature initiativei tale. Decat sa astepti si sa nu faci nimic, mai bine porneste la drum!

FECIOARA

E o zi buna pentru a relua calculele financiare si a revizui anumite cheltuieli pe care le-ai facut in ultima vreme. Chibzuieste bine pentru ca nu peste mult timp, te vei gandi la planurile pentru vacanta de iarna. 

BALANTA

In loc sa oscilezi intre a spune ,,da” sau ,,nu” unei provocari, poate ar fi timpul sa iei o decizie radicala, oricare ar fi ea. Exista proiecte perfecte si proiecte terminate! 

SCORPION

S-ar putea sa primesti informatii privind o posibila plecare peste hotare, in interes de serviciu sau la studii. Profita de ocazie si iesi din zona de confort! 

SAGETATOR

Sentimentul ca partenerii sau colegii nu sunt tocmai deschisi si sinceri cu tine. Nu trage concluzii primite, analizeaza si fii atent la semne pentru ca ele vor veni.  

CAPRICORN

Ai devenit din ce in ce mai arogant, iar aceasta atitudine deranjeaza oamenii din jurul tau. Ai grija, daca vei continua asa, va fi doar o chestiune de timp pana cand isi vor da mana pentru a te ataca frontal. 

VARSATOR

E o perioada buna pentru a lua in calcul eventualitatea de a-ti continua studiile sau a urma cursuri de perfectionare. 

PESTI

Cei din jur s-au cam indoit de capacitatile tale, dar nu uita ca intuitia ta functioneaza foarte bine. Astazi ai ocazia sa demonstrezi contrariul si sa arati ceea ce esti in stare sa faci!

 

Bine de stiut in Octombrie ...