1 septembrie 2016

BERBEC

Gratie complimentelor care ti se fac acum, astazi incepi sa ai din ce in ce mai multa incredere in tine si in talentele tale. Esti o persoana deosebita, dar trebuie sa fii si tu constient de acest lucru.

TAUR

Vei descoperi niste adevaruri neplacute despre cineva din cercul tau de apropiati. Abtine-te de la comentarii si, cu atat mai mult, evita sa-i judeci pe oamenii din preajma ta. S-ar putea sa fii si tu in situatia lor.

GEMENI

Te simti obosit fizic si ai nevoie de un somn bun si apoi de ceva plimbari prin aer curat. Ai nevoie sa te relaxezi si sa te calmezi lasand deoparte problemele vietii cotidiene.

RAC

Inarmeaza-te cu multa rabdare si tine-ti gandurile sub control, nu permite emotiilor sa intervina in deciziile importante pe care le ai de luat astazi.

LEU

Ai multe lucruri de rezolvat si solutia pentru a fi eficient este sa-ti faci un plan de actiune bine croit.

FECIOARA

Orice tine de dezvoltare personala, creativitate sau schimbari in cariera este bine aspectat astazi. Pregateste-te de munca cu energie si ganduri pozitive pentru ca in curand vei primi vesti bune.

BALANTA

Astazi relatiile si placerea se vor imbina intr-un mod armonios. O persoana, tanara, dinamica si vesela te motiveaza si-ti da un nou sens asupra vietii.

SCORPION

Pregateste-te de intalniri, de schimburi lungi de e-mailuri si de telefoane interminabile. Este o zi agitata axata pe comunicare si interactiune sociala.

SAGETATOR

Te adaptezi din ce in ce mai bine mediului inconjurator. Ceea ce ieri era privita ca pe o presiune emotionala, astazi este o adevarata bucurie.

CAPRICORN

Nu lua decizii irevocabile astazi. Trebuie sa intelegi mai bine dimensiunea lucrurilor si a situatiilor.

VARSATOR

Se pare ca cineva iti face propuneri interesante cu asigurari de castig imediat. Fii precaut si pragmatic pentru ca s-ar putea sa nu fie cea mai bine intentionata persoana.

PESTI

Dupa o perioada destul de tensionata povestile tale de iubire se pare ca intra pe o panta constructiva. Esti mai linistit, iar persoana la care tii devine din ce in ce mai interesata de tine.

Exploreaza lumea cristalelor ...