10 august 2016

BERBEC

Recomandarea astrologica este sa te temperezi. Aminteste-ti ca “vorba dulce mult aduce”. Doar asa vei reusi sa convingi o persoana importanta sa te sutina intr-o chestiune delicata.

TAUR

Daca vei manifesta bunavointa fata de o persoana care iti solicita ajutorul s-ar putea sa castigi un aliat pe termen lung.

GEMENI

Sanatatea este din ce in ce mai infloritoare. Daca doresti sa incepi o dieta, sa iti schimbi stilul de viata, acum este momentul cel mai potrivit sa o faci.

RAC

Viata iti va lansa o provocare: sa ramai sau nu intr-o relatie nesatisfactoare. Ce preferi? Experienta libertatii, sau un viitor marcat de suferinta? Incearca sa te eliberezi si vei avea parte de liniste si echilibru emotional.

LEU

Este o perioada mai dificila la locul de munca, si ai mare nevoie de aliati, nu de dusmani. O persoana mai in varsta te va sustine in demersurile tale si ar fi bine sa tii cont de sfaturile strategice pe care ti le ofera.

FECIOARA

Ziua de azi va fi destul de stresanta. S-ar putea sa inchei o colaborare, sa reziliezi un contract sau pur si simplu sa decizi ca a sosit momentul sa pui punct la relatia de iubire.

BALANTA

Cand lucrurile nu mai functioneaza asa cum iti doreai, e timpul sa pui punct si sa treci la o noua etapa de viata.

SCORPION

Relatiile cu ceilalti vor sta sub semnul intelegerii si vei rezolva o situatie delicata intr-un mod benefic. Daca iti cunosti bine atuurile, manifesta-le si demonstreaza-le si celor din jur cine esti.

SAGETATOR

S-ar putea sa te bucuri de rezultatele maxime obtinute la un examen sau la un concurs. Esti fericit si multumit.

CAPRICORN

Prietenii iti pot sprijini demersurile, insa ar fi bine sa te bazezi mai mult pe propria persoana. Succesul nu va intarzia sa apara, doar ca trebuie sa te innarmezi cu putina rabdare.

VARSATOR

Daca partenerul iti propune sa va mutati impreuna, nu ezita! E timpul sa faci un nou pas in consolidarea relatiei voastre.

PESTI

Atmosfera din jurul tau se anima foarte mult. Primesti musafiri sau apar noi colegi la serviciu, iar tot ce ti se intampla este benefic pentru tine.

Lecturi recomandate ... Balanta