11 august 2016

BERBEC

In aceasta perioada, calatoriile au un efect stimulant asupra ta. Te intorci acasa cu un alt tonus si alt chef de munca.

TAUR

Se anunta schimbari la locul de munca si s-ar putea sa fii unul dintre fericitii care se vor bucura de o promovare.

GEMENI

Chiar daca te simti blocat intr-un punct mort, nu abandona. Ai rabdare si asteapta momentul potrivit pentru a putea trece la urmatoarea etapa.

RAC

Vei reusi sa finalizezi o sarcina dificila de serviciu, ceea ce-ti va da o mare satisfactie. Te vei intalni cu oameni care-ti vor schimba perceptia despre viata prin puterea pe care o emana si prin experienta de viata pe care o detin.

LEU

Ar fi cazul sa iti oferi un moment liber si sa petreci mai mult timp cu familia. Esti obosit si ai nevoie sa iti reincarci bateriile.

FECIOARA

Vei avea tot felul de confruntari cu persoana iubita sau cu prietenii, in care se vor rosti unele lucruri mai dure, decat de obicei, dar cel putin nu vor mai ramane semne de intrebare. Uneori o atitudine radicala poate solutiona o stare confuza de fapte.

BALANTA

Esti pus in situatia de a scoate la suprafata informatiile uitate, asa ca arunca o privire la perioada de pregatire, la cursuri, la cunostintele acumulate in liceu sau facultate.

SCORPION

S-ar putea sa iti iasa in cale o persoana speciala, de care sa te atasezi sufleteste. Bucuria va fi maxima cand ti se va raspunde in acelasi mod sentimentelor tale.

SAGETATOR

S-ar putea sa renunti la o activitate in favoarea alteia. Oricum, te-ai hotarat sa joci in liga mare si sa nu te mai incurci cu lucruri neimportante.

CAPRICORN

Iti intra in cont o suma de bani pe care o vei distribui cu intelepciune: iti vei achita datoriile, vei plati facturile si iti mai ramane si ceva maruntis sa il pui la pusculita.

VARSATOR

Ideile te coplesesc si chiar merita sa fie puse in practica, iar spontaneitatea de care dai dovada te va scoate din orice impas.

PESTI

Iti sugerez sa faci un efort de vointa si sa finalizezi proiectul pe care il tot amani. Iti recomand asta, pentru ca proverbul ,,amanat nu inseamna rezolvat” se aplica perfect in situatia ta.

Lecturi recomandate ... Scorpion