11 septembrie 2016

BERBEC

Va trebui sa faci adevarate piruete emotionale pentru a evita un conflict insa, nicio grija, vei sti sa vorbesti si sa-i hipnotizezi pe cei din jur.

TAUR

Un prieten sau o ruda mai in varsta are nevoie de ajutorul tau. S-ar putea sa fie vorba despre o problema de sanatate si sa trebuiasca sa-l duci la spital.

GEMENI

Ai planuri mari si ganduri indraznete. Iar universul ii sustine intotdeauna pe cei curajosi si intreprinzatori.

RAC

Incearca sa te mai relaxezi si tu, macar putin. Porti prea multe razboiaie, pe mult prea multe fronturi si risti sa te risipesti mental. Prioritizeaza-ti actiunile si vei descoperi ca ai mult mai multe sanse sa solutionezi conflictele.

LEU

Chiar daca proiectele tale nu se vor materializa intr-o secunda, chiar daca este nevoie de multa rabdare, atentie si munca, totusi actiunile incepute acum iti vor aduce multe beneficii si sustinere, iar rezultatele vor fi pozitive.

FECIOARA

Acorda putin mai multa atentie programului de somn, pentru ca se pare ca ai inceput sa dormi prea putin, iar pe termen lung te vei resimti din acest motiv.

BALANTA

Iti recomand astazi sa explorezi si latura ta aventuroasa. Relaxeaza-te, distreaza-te si cand nu te mai gandesti la toate problemele vietii, s-ar putea chiar sa intalnesti o persoana draguta cu care sa incepi o relatie.

SCORPION

Astazi te poti trezi cu controale, poti avea surpriza sa fii oprit in trafic si amendat, ba chiar sa isi aminteasca unii sa iti verifice activitatea din ultimii ani si sa dai explicatii pentru orice decizie minora ai luat.

SAGETATOR

Fii intelept si filtreaza orice auzi, privind dintr-o perspectiva lucida orice informatie. Iar daca nu detii toate datele problemei, fa un pas in lateral si nu te grabi sa tragi concluzii.

CAPRICORN

Cand adrenalina scapa de sub control, poti adopta doua directii. Prima este una pozitiva, poti sa-ti folosesti energia in scopuri constructive, lucrand de dimineata pana seara asupra unui proiect sau implicandu-te mai profund in afacerea pe care o detii, A doua directie este una negativa, cand te vei pierde in certuri neimportante, in discutii nesemnificative, total neinteresante.

VARSATOR

Incearca sa nu te transformi in salvatorul planetei si nici nu prelua problemele altora. Fiecare este responsabil de propriile sale actiuni, fiecare va da socoteala pentru demersurile sale si nu esti tu in masura sa gasesti solutii pentru nazbatiile pe care ceilalti le-au facut.

PESTI

Incearca sa-ti temperezi excesele de energie, pentru ca risti sa devii obositor pentru ceilalti cu toata vorbaria si agitatia pe care le manifesti.

Astrologie magica cu Alexandra Coman