12 august 2016

BERBEC

Nu te mai disipa in 1001 de actiuni. Axeaza-te fix pe activitatile de la locul de munca, pentru ca ai foarte multe lucruri de rezolvat.

TAUR

Uneori, cand apele sunt tulburi si toata lumea se agita, incercand sa isi dea cu parerea, cel mai bine este sa taci, sa astepti si sa ai rabdare sa treaca primul val de emotii.

GEMENI

Te ingrijoreaza situatia contului tau bancar. Ar fi cazul sa iei lucrurile in serios si sa cauti solutii urgente pentru o refinantare. Eventual aplica pentru un al doilea loc de munca, pentru a-ti spori veniturile.

RAC

Esti gelos si se vede! Incearca sa iti mai temperezi aceasta latura a caracterului, pentru ca risti sa pierzi persoana iubita cu intrebarile si suspiciunile tale.

LEU

Astazi este o zi destul de complicata, mai ales din punct de vedere emotional, caci va trebui sa infrunti, pe de o parte furia celor din jur, dar si provocarile de la locul de munca cat si propriile temeri si angoase.

FECIOARA

Conteaza pe sustinerea femeilor, pentru ca doamnele vor fi cele care iti vor intinde mana astazi. Accentul cade mult pe sectoarele comunicarii si cel al finantelor.

BALANTA

Conteaza pe sustinerea femeilor, pentru ca doamnele vor fi cele care iti vor intinde mana astazi. Accentul cade mult pe sectoarele comunicarii si cel al finantelor.

SCORPION

Daca privesti inapoi la drumul pe care l-ai parcurs pana acum, vei observa ca erai in cautarea unei cai de a-ti defini mai bine individualitatea. Astazi esti puternic, esti pe picioarele tale si nu poti sa fii decat mandru de ceea ce ai realizat.

SAGETATOR

Banii vin si banii se duc. Pentru ca va intra microbul cheltuielilor in tine si vei dori sa iti schimbi garderoba, sa iti schimbi coafura, culoarea parului sau, pur si simplu, mobila din casa.

CAPRICORN

Astazi s-ar putea ca si tu sa fii surprins de incrancenarea cu care iti aperi punctul de vedere, insa tine-o tot asa! Ai nevoie sa faci curatenie in viata ta si sa te debarasezi de persoanele sau situatiile care te fac sa bati pasul pe loc.

VARSATOR

Parteneriatele vor reprezenta elementul central al zilei. Vei simti nevoia acuta sa socializezi, sa interactionezi cat mai mult cu oamenii si sa explorezi viata in toate dimensiunile ei.

PESTI

Incerci sa solutionezi problemele unei rude mai tinere, dar esti sigur ca stii ce faci? Poate ar fi intelept sa o lasi sa se maturizeze invatand lectia consecintelor actiunilor sale iresponsabile.

Lecturi recomandate ... Capricorn