12 septembrie 2016

BERBEC

Persoanele din anturajul tau, colegii, vecinii, rudele iti vor oferi multa satisfactie astazi, iar atmosfera va fi cordiala si placuta.

TAUR

Este un moment important pentru a-ti reorganiza viata pentru a stabili planurile de viitor si actiunile pe care doresti sa le faci de acum incolo.

GEMENI

Poate este bine, uneori, sa accepti si complimentele care ti se fac, nu toata lumea vrea sa profite de pe urma ta. Unii dintre cei care te complimenteaza astazi chiar sunt persoane sincere impresionate de prestatia ta pozitiva.

RAC

Axeaza-te mai mult pe dezvoltarea personala. Cursurile, workshop-urile, seminariile, toate iti vor fi de folos pe termen mediu si lung.

LEU

Nu te grabi sa dai un raspuns, evalueaza situatia cu intelepciune si vezi care sunt argumentele pro si contra deciziilor pe care le ai de luat.

FECIOARA

Astazi este important sa fii atent la proastele intelegeri. Nu vei exprima foarte clar ceea ce gandesti, iar asta duce la confuzie in mintea celor din jurul tau.

BALANTA

Esti hipnotic si ii vei zapaci pe toti cu aerul tau de vedeta. Uneori este bine sa fii putin mai arogant pentru a-ti castiga increderea in fortele proprii.

SCORPION

Nu te mai scuza pentru tot ceea ce faci pentru ca aceasta atitudine denota multa nesiguranta. Asuma-ti deciziile luate si actioneaza in concordanta cu ele.

SAGETATOR

Astazi va trebui sa faci un adevarat efort de vointa pentru a ramane concentrat asupra unei activitati importante. Concentreaza-te si lasa frica deoparte.

CAPRICORN

Lucrurile nu vor evolua in directia in care te asteptai astazi. Unii oameni vor fi mai inceti si mai preocupati cu alte probleme decat cu problema ta.

VARSATOR

Generozitatea ta inascuta te va sustine sa ierti o persoana care ti-a gresit. Invata, insa, din experienta aceasta si nu o mai repeta.

PESTI  

Esti obsedat de detalii fara sens si risti sa pierzi imaginea de ansamblu care este cea mai importanta in aceasta situatie.

Astrologie magica cu Alexandra Coman