14 august 2016

BERBEC

Atmosfera cordiala pe care reusesti sa o animi in aceasta dimineata conduce la cresterea productivitatii la locul tau de munca.

TAUR

Comunicarea este din ce in ce mai buna si reusesti sa cazi la pace cu o persoana cu care ai avut un conflict destul de serios in zilele anterioare.

GEMENI

S-ar putea sa te simti stresat de presiunile care se pun pe tine in aceste zile la locul de munca. Toti asteapta o solutie, insa esti in pana de idei.

RAC

Astazi ar fi de dorit sa te ocupi de hartii, acte si documente. Sectorul birocratic este foarte bine aspectat.

LEU

Daca te confrunti cu o problema de sanatate, este timpul sa faci schimbari majore in stilul de viata. Alimentatia, orele de somn, atitudinea pozitiva vor contribui din plin la solutionarea problemei tale.

FECIOARA

Nu-ti imagina ca toata lumea citeste gandurile sau ca cei din jur intuiesc ceea ce iti doresti de la ei. Indiferent cat de intuitivi ar fi cei din jur, poate ca le-ai usura munca daca le-ai comunica clar si concis ce doresti de la ei.

BALANTA

Astazi vei descoperi ca te-ai indoit de sinceritatea sentimentelor unei pesoane la care ai tinut. Esti rusinat de faptul ca ai evaluat-o prost si scuzele, probabil, iti vor mai linisti constiinta.

SCORPION

Astazi ai foarte multa energie, insa esti si foarte imprevizibil. Esti tentat sa faci mai multe lucruri deodata, asa incat alege prioritatile care te privesc, fara sa te implici in treburile altora.

SAGETATOR

Atentie la modul in care iti gestionezi banii. S-ar putea ca sa faci niste investitii proaste, care pe termen lung sa iti aduca blocaje si pierderi financiare.

CAPRICORN

Astazi delimitam doua directii de actiune: cea a unei intuitii speciale, care te va ajuta sa intuesti foarte bine oamenii si a doua directie, cea a asocierii cu persoane de sex masculin, asociere bazata pe incredere mutuala si sprijin reciproc.

VARSATOR

Plin de energie si vitalitate reusesti sa scoti din depresie un prieten care trece prin tot felul de probleme emotionale. Incearca, totusi, sa pastrezi o limita si sa nu te transformi in persoana care rezolva problemele celorlalti.

PESTI

Astazi esti preocupat de consolidarea pozitiei profesionale. O persoana cu autoritate te ajuta in demersurile tale.

Lecturi de weekend ... Capricorn