15 august 2016

BERBEC

Daca in familie erai ingrijorat pentru starea de sanatate a unei persoane, astazi vei primi vesti bune, fie vei gasi medicul, fie tratamentul care sa-i amelioreze starea.

TAUR

Atentie la felul in care sofezi. Chiar daca esti destul de precaut ai o predispozitie catre accidente in aceasta zi. Daca nu esti sofer, atunci atentie pe unde traversezi sau fii precaut in privinta celor cu care te sui in masina.

GEMENI

Este o perioada in care poti explora latura prieteniilor, sa iti intaresti aliantele si sa iti pregatesti un plan de actiune perioada viitoare.

RAC

Grija pentru o ruda iti ocupa toate gandurile. Incearca sa te detasezi pentru ca la final totul va fi bine!

LEU

In incercarea de a exprima o idee, de a lua apararea unui coleg, sau pur si simplu din dorinta de a deveni mai vocal si de a te impune, s-ar putea sa faci eroare dupa eroare.

FECIOARA

Esti critic si dominator astazi si risti sa dai nastere la tot felul de conflicte. Fii prudent mai ales la locul de munca, pentru a nu-i rani pe colegii mai sensibili.

BALANTA

Faci bani prin intermediul unor speculatii financiare. Totusi, asa cum au venit se vor si duce pentru ca ai de achitat niste datorii si de facut niste cumparaturi imprtante in casa.

SCORPION

Ai muncit mult, pana la limita rezistentei corporale. Ai nevoie sa te odihnesti si sa iti reincarci urgent bateriile.

SAGETATOR

Este o zi propice tuturor activitatilor care necesita imaginatie. Nu vei renunta la confort, deci nu ezita sa faci cheltuieli mai mari pentru a ti-l asigura.

CAPRICORN

Vei descoperi ca treci printr-o serie de coincidente, sincronicitati si tot felul de presimtiri care te conduc catre o schimbare in viata. Urmeaza-ti sentimentele, instinctele pentru ca alegerile pe care le vei face sunt pozitive.

VARSATOR

Astazi preferi schimburile scurte de replici si la obiect. Ai multe lucruri de rezolvat si nu vrei sa-ti pierzi timpul cu maruntisuri.

PESTI

O persoana simpatica ti-a atras atentia si iti face inima sa bata mai repede. Chiar daca esti extrem de ocupat si ai multe proiecte in desfasurare, iti recomand sa acorzi timp si sufletului tau.

Lecturi recomandate ... Varsator