16 august 2016

BERBEC

Subiectul legat de activitatile domestice devine din ce in ce mai important. Este timpul sa faci curatenie in casa. Un membru din familie s-ar putea sa-ti ceara ajutorul sau un sfat. Vei da dovada de buna intuitie si vei gasi cele mai bune solutii pentru aceasta persoana.

TAUR

Ai chef de distractie, de amuzament si de petreceri. Incearca totusi sa lasi acestea pentru sfarsitul zilei, cand iti vei fi incheiat toate activitatile la birou. Altfel daca nu te aduni, risti sa faci greseli destul de serioase in hartii si acte.

GEMENI

Te pregatesti de un drum. Verifica sa iti iei toate lucrurile si sa nu uiti nimic pe acasa. O lista de organizare te-ar ajuta mult.

RAC

O femeie te ajuta sa descoperi ca cineva te tradeaza. Nu te grabi sa treci la represalii chiar acum! Intai evalueaza situatia cu atentie.

LEU

Intalnirea cu o persoana din trecutul tau te va agita putin, insa, din fericire trecutul a ramas unde este si numai tu decizi daca ii deschizi usa in viata ta. Sugestia este sa-ti vezi de drum si sa privesti spre viitor.

FECIOARA

Esti plin de atitudine pozitiva, iar aceasta energie pe care o manifesti fara nicio retinere va atrage tot felul de lucruri minunate.

BALANTA

Ai aflat un secret despre cineva, insa ai grija cui dezvalui informatiile aflate. Poti spune mai mult decat intentionezi si sa declansezi un conflict de proportii.

SCORPION

Datorita intuitiei tale, descoperi niste neadevaruri rostite pe seama ta. Cu diplomatie, vei reusi sa intorci totul in favoarea ta.

SAGETATOR

Te simti in elementul tau, insa esti putin temator in fata schimbarilor. E bine sa actionezi pentru ca te afli sub protectia neconditionata a astrelor.

CAPRICORN

Comunicarea cu o ruda apropiata devine din ce in ce mai complicata. Nu gasesti solutii pentru acest blocaj, insa, in astfel de situatii, cea mai buna rezolvare este sa ai rabdare sa se regleze lucrurile de la sine.

VARSATOR

Dupa o perioada de incercari, mai ales la locul de munca, a sosit momentul sa te relaxezi. Devii din ce in ce mai interesat de viata personala si acorzi tot mai multa atentie partenerului de cuplu.

PESTI

Vei stabili un echilibru in relatiile sociale, dar vei face in asa fel incat sa se tina cont de aspiratiile personale. Este o zi perfecta pentru negocieri si decizii importante.

Povesti cu simboluri si oameni frumosi ...