16 septembrie 2016

BERBEC

Cineva te irita cu insistentele sale, insa esti prea politicos sa spui asta cu voce tare. Daca nu iti delimitezi teritoriul atunci nu mai ai niciun motiv sa te plangi sa iti este incalcata intimitatea.

TAUR

Ai mare nevoie de un sfat insa nu stii la cine sa apelezi. Este vorba de o chestiune intima si pe de o parte vrei sa fii ajutat,pe de alta parte nu esti pregatit sa oferi toate informatiile necesare.

GEMENI

Dupa fapta si rasplata. Astazi vei culege roadele activitatilor incepute cu doua-trei luni in urma. in functie de implicarea ta in proiectele desfasurate, nota de plata va fi multumitoare sau nu.

RAC

Iti faci prea multe griji pentru actiunile celor din jur. Daca ai copii, incearca sa le respecti intimitatea. Daca nu o faci, atunci sa nu fii mirat ca acestia se vor indeparta incet incet de tine.

LEU

Pe neasteptate vei primi o suma de bani. Nu te panica, nu este nicio greseala, pur si simplu sectorul financiar intra intr-o zodie buna.

FECIOARA

Esti obsedat de ordine si curatenie insa cand incepi sa dictezi si altora ce sa faca atunci devine o problema. Tempereaza-ti excesul de zel si incearca sa nu ii obosesti pe cei din jur cu aceaste obiceiuri.

BALANTA

In ultima vreme ai avut parte doar de blocaje. Este ca si cum universul s-a hotarat sa iti intoarca viata cu susul in jos si sa iti testeze puterea de regenerare.

SCORPION

Relatia cu copiii devine putin mai tensionata. Fie ti-au ascuns o situatie, fie au intrat intr-un bucluc si tu va trebui sa il rezolvi.

SAGETATOR

Ti-ai promis de mult ca vei pune punct unei situatii complicate, insa nu faci nimic. Nu mai ai nicio scuza pentru problemele cu care te confrunti pentru ca deja cunosti solutia la ele.

CAPRICORN

Nu e momentul sa declari sus si tare ca iti doresti divortul sau ca te pregatesti sa inchei o relatie. Te confrunti cu o banala criza familiala si lucrurile se vor linisti de la sine.

VARSATOR

Cea mai buna razbunare fata de dusmanii tai este sa fii fericit. Aminteste-ti acest dicton astazi.

PESTI

Ai investit si timp si bani intr-o afacere care este neprofitabila si te incapatanesi sa continui pe acelasi drum, desi rezultatele nu sunt deloc bune.

Astrologie pe intelesul tuturor