18 august 2016

BERBEC

Este o zi favorabila, atat din punct de vedere creativ, cat si sentimental. Nu iti recomand speculatiile financiare, pentru ca poti pierde sume importante de bani.

TAUR

Ti-ai facut planuri mari insa adversarii tai au avut o mai buna sustinere. Nu e nimic daca ai pierdut o batalie, razboiul inca nu s-a incheiat.

GEMENI

Iti doresti o relatie serioasa si stabila, insa, pe de alta parte, nu prea esti pregatit pentru asa ceva. Stabileste-ti intai ce doresti de la partenerul tau, ce tip de relatie vrei si ar mai fi un element: ti-ai facut ordine in trecut?

RAC

Nu te grabi sa faci investitii spectaculoase pentru ca nu este momentul cel mai potrivit. Nu iti fa griji in privinta finantelor, pentru ca bani vei avea, banii vor veni, dar nu este momentul potrivit sa ii reinvestesti.

LEU

Astazi este o zi potrivita sa incepi actiuni privind viata si sanatatea ta, atat fizica cat si mentala. Vei renunta la obiceiuri nesanatoase, la relatii toxice, la asocieri neproductive si la un serviciu nesatisfacator.

FECIOARA

Cineva te-ar putea face sa observi avantajele unei situatii. La serviciu, vei fi mai inclinat sa executi decat sa coordonezi. In dragoste, numai cu rabdare vei ajunge la rezultatele dorite.

BALANTA

Pe sectoarele  comunicare si diplomatie vei fi deficitar. Vei fi impulsiv si risti conflicte deschise cu femeile din viata ta, iar asta iti va aduce neliniste in familie si griji pentru locul de  munca.

SCORPION

Te simti obosit fizic si ai nevoie de un somn bun si apoi de ceva plimbari prin aer curat. Ai nevoie sa te relaxezi si sa te calmezi lasand deoparte problemele vietii cotidiene.

SAGETATOR

Se anunta schimbari in ierarhia de la locul de munca. Esti preocupat de noii sefi pe care ii vei avea.

CAPRICORN

Daca nu esti atent, risti sa starnesti furia sefilor si vei face primii pasi catre a fi dat afara. Reorganizeaza-te, responsabilizeaza-te si remediaza din mers lucrurile pe care le-ai tratat cu superficialitate in ultima perioada.

VARSATOR

Este o zi buna pentru chestiuni legate de birocratie si pentru legalizat acte, parafat documente. Vei fi ajutat in ce faci de o femeie foarte descurcareata.

PESTI

Vei fi pe deplin constient de implicatiile actiunilor tale si te vei afirma cu usurinta. Este o zi perfecta pentru apropieri sentimentale.

Astrologie magica cu Alexandra Coman