19 iulie 2016

BERBEC

Raspunsul pe care il astepti de la fiinta iubita s-ar putea sa te surprinda, insa nu te pripi sa tragi concluziile nepotrivite.

TAUR

Ai multe lucruri de solutionat in agenda, niste termene limita iti bat la usa cu putere si risti sa te pierzi si sa te zapacesti intre atatea lucruri de rezolvat.

GEMENI

Poate ca e cazul sa iti tii parerile pentru tine. Uneori imaginatia o ia la galop si celorlalti le este imposibil sa tina ritmul cu afluxul de idei pe care le ai.

RAC

Ai de luat hotarari importante in urmatoarea perioada privind bunul mers al unei afaceri, al unei asocieri sau parteneriat. O persoana mai tanara, dar mai experimentata in domeniul sau de lucru, te va ajuta mult cu un sfat profesionist.

LEU

Nu te mai precipita atat, mai ales cand vine vorba despre tine si viitorul tau! Asteapta sa detii toate informatiile si apoi actioneaza.

FECIOARA

Este o zi in care relatiile familiale si activitatile necesare traiului domestic iti consuma toata energia.

BALANTA

Se intrezaresc drumuri scurte, la rude, prieteni sau intr-o delegatie. Asculta si de sfaturile celor din jur, chiar daca asta inseamna sa iti modifici conduita sau chiar propriul program.

SCORPION

Nu interpreta ca toata lumea are ceva cu tine! O critica poate sa fie si constructiva uneori

SAGETATOR

Iti recomand nici sa semnezi, nici sa faci promisiuni deosebite, pentru ca risti sa scapi ceva din vedere. Iti recomand sa mai analizezi propunerile, oricat de tentante ar fi ele acum, la prima vedere.

CAPRICORN

Te simti in forma maxima. S-ar putea sa iti faci planuri pentru o plecare, pentru o calatorie care va dura cateva zile.

VARSATOR

Evita planurile financiare de anvergura ori investitiile pe termen lung si fii foarte atent la fiecare banut pe care il cheltuiesti sau primesti, pentru ca s-ar putea sa dai socoteala pentru ei.

PESTI

Din cand in cand ar trebui sa privesti viata si prin ochii altora, sa accepti si alte perspective. Fii mai intelegator si vei vedea cate beneficii poti avea adoptand o astfel de atitudine.

Previziuni astrologice iulie 2016