20 iulie 2016

BERBEC

Astazi ai foarte multa energie, insa esti si foarte imprevizibil. Esti tentat sa faci mai multe lucruri deodata, asa incat alege prioritatile care te privesc, fara sa te implici in treburile altora.

TAUR

Daca in familie erai ingrijorat pentru starea de sanatate a unei persoane, astazi vei primi vesti bune, fie vei gasi medicul, fie tratamentul care sa-i amelioreze starea.

GEMENI

Astazi esti peocpat de consolidarea pozitiei profesionale. O persoana cu autoritate te ajuta in demersurile tale.

RAC

Ai multe de rezolvat iar presiunea pusa de sefi pe umerii tai ca sa predai o lucrare sau sa iei o decizie nu usureaza nicicum situatia. Organizarea va fi elementul cel mai important al zile, pentru ca doar asa vei stabili ordinea prioritatilor pe care le ai.

LEU

Astazi ar fi de dorit sa te ocupi de hartii, acte si documente. Sectorul birocratic este foarte bine aspectat.

FECIOARA

Vei fi receptiv la remarcile celor din jur si vei tine cont de un mesaj aparent lipsit de importanta. Viata sentimentala va fi stabila.

BALANTA

Ai dobandit intelepciune, asa ca acum e momentul sa demonstrezi de ce esti capabil. Nu neglija viata intima, pentru ca de acolo obtii resursele de energie.

SCORPION

Discutiile cu o femeie te vor ajuta foarte mult si tot ea te va impulsiona sa iei niste decizii bune privind viata ta.

SAGETATOR

Unele schimbari ar putea fi realizate cu putin efort. Cineva din familie ar putea avea nevoie de tine. In dragoste, vei petrece momente placute alaturi de persoana iubita.

CAPRICORN

,,Drumul spre iad e pavat cu bune intentii” se spune. Iar tu vei experimenta aceasta zicala din plin la locul de munca.

VARSATOR

Vei stabili un echilibru in relatiile sociale, dar vei face in asa fel incat sa se tina cont de aspiratiile personale. Este o zi perfecta pentru negocieri si decizii importante.

PESTI

Toata lumea se pare ca te place. Esti o persoana onesta, deschisa si placuta. Totusi, daca aruncam o privire asupra vietii tale, cu siguranta ca vom descoperi unele probleme relationale acolo.

Previziuni astrologice iulie 2016