21 septembrie 2016

BERBEC

Puterea de convingere a partenerului tau s-ar putea sa te determine sa faci alegeri gresite. Bazeaza-te strict pe intuitia ta.

TAUR

Daca vei continua sa mergi pe acelasi drum care te-a adus la aceste blocaje, atunci nu te astepta sa ti se schimbe viata in bine.

GEMENI

Esti plin de energie si a sosit timpul sa privesti realitatea in ochi. Relatia cu persoana iubita nu te mai satisface, nici locul de munca nu-ti mai aduce implinirile de odinioara. A sosit momentul sa faci curatenie in viata ta.

RAC

Astazi este o zi ideala pentru a te axa pe actiunile detaliate. Esti plin de rabdare si de eficienta, esti atent la semnalele subtile transmise de cei din jur.

LEU

Nu te grabi sa dai raspunsuri fara sa le analizezi cu atentie. Nu lasa latura emotionala sa-ti dicteze ce sa faci.

FECIOARA

Atmosfera este lipsita de griji, este relaxata si te poti bucura si tu de o zi linistita. Discutiile cu prieteni dragi vor fi productive.

BALANTA

Astazi esti fortat sa iei o hotarare si sa trasezi o linie de demarcatie intre greselile anterioare si viata de zi cu zi. Din fericire,te-ai hotarat deja pe ce drum sa pornesti.

SCORPION

Fii atent la cheltuielile nesabuite pe care le faci astazi, s-ar putea sa bagi mana prea adanc in portofel, iar in urmatoarele zile vei resimti alegerile proaste facute acum.

SAGETATOR

Poate ar fi intelept ca astazi sa-i asculti si pe cei din jur, ideile lor s-ar putea sa reprezinte solutii pentru problemele cu care te confrunti acum.

CAPRICORN

Nu mai rezona cu toate problemele celor din jur, intr-adevar trec prin situatii complicate, dar nu esti in masura sa le rezolvi problemele legate de viata.

VARSATOR

Zona materiala este foarte bine aspectata astazi, ramai focusat pe obiectivele pe care ti le-ai stabilit anterior pentru ca astazi ai mari sanse sa le materializezi.

PESTI

Stii cum sa-ti inbunatatesti sectorul iubirii. Emotiile pe care le manifesti te imping in directia alegerilor corecte.

Lumea Ingerilor si Arhanghelilor