22 septembrie 2016

BERBEC  

Nu mai reactiona impulsiv pentru ca risti sa-ti pierzi prietenii apropiati. Ajusteaza-ti tonul si fii  mai ingaduitor.

TAUR  

Exista tendinta unei discutii in contradictoriu cu partenerul tau cauzata de o proasta intelegere, insa astazi argumentele pe care le vei aduce vor aplana conflictul si vor solutiona lucrurile in favoarea ta.

GEMENI  

Este important sa ajungi la un consens in privinta locului de munca, nu poti ca astazi sa vrei sa pleci si maine sa ramai. Hotaraste-te pe ce directie pornesti.

RAC

Azi ai capacitatea de a scoate ce-i mai frumos si mai bun din oameni, modul in care vorbesti ii va motiva pe deplin.

LEU

Esti inclinat catre excese, mancatul excesiv, noptile nedormite, consumul de alcool s-ar putea sa reprezinte punctele care te atrag astazi. Fii ponderat pentru ca toate acestea vor avea consecinte grave asupra starii tale de sanatate.

FECIOARA

Astazi pregateste-te pentru suisuri si coborasuri. Este un influx de energie creatoare care te starneste sa te manifesti. Invata sa fii prudent si sa evaluezi persoanele din anturajul tau.

BALANTA

Astazi toanele vor urca de la plus infinit catre minus infinit. Trebuie sa te relaxezi, sa te detasezi de situatia creata si sa mai evaluezi informatiile pe care le-ai primit, s-ar putea sa nu fie foarte corecte.

SCORPION  

Chiar daca lucrurile nu merg in directia pe care ti-o doresti nu te panica. Mai ai nevoie de cateva zile pentru a pune la cale un plan coerent de actiune.

SAGETATOR  

Iubitul sau iubita vine cu propuneri interesante de a petrece timpul liber impreuna. Incearca sa-i acorzi o sansa chiar daca ideile par destul de excentrice, s-ar putea sa creeze o conexiune puternica intre voi doi.

CAPRICORN  

Chiar daca astazi nu dai dovada de o energie excesiva vei incerca, totusi, sa fii optimist si sa te mentii pe linia de plutire in actiunile pe care le faci.

VARSATOR  

Astazi ce-ti propui vei duce la indeplinire, ambitia este factorul care va face diferenta intre esec si succes.

PESTI   

Incearca sa negociezi mai strict pentru tine. Cunoaste-ti interesul mult mai bine si pretuieste-te mai mult.

Constelatii familiale