23 august 2016

BERBEC

Ti se vor face propuneri interesante, insa iti recomand sa fii prudent si sa mai evaluezi situatia.

TAUR

Te supui la mult prea mult efort emotional incercand sa tii o relatie complicata pe linia de plutire. Oare chiar merita atata efort?

GEMENI

Succesul inseamna intelegerea exacta a lucrurilor pe care le-ai realizat pana acum. Daca mai adaugi si ambitia de a te depasi continuu, realizezi potiunea magica care iti va aduce rezultatele dorite.

RAC

Este posibil sa te preocupe o problema profesionala. Ar fi necesar sa iti evaluezi sansele inainte de a lua o decizie. Astfel, vei putea profita de fiecare clipa.

LEU

Te adaptezi din ce in ce mai bine mediului inconjurator. Ceea ce ieri era privita ca pe o presiune emotionala, astazi este o adevarata bucurie.

FECIOARA

Curiozitatea te va face sa aloci mai mult timp pentru a intelege lucrurile complicate. Va fi o zi in care vei avansa incet, cu pasi nesiguri, insa te vei apropia inca putin de atingerea obiectivelor.

BALANTA

Nu lua decizii irevocabile astazi. Trebuie sa intelegi mai bine dimensiunea lucrurilor si a situatiilor.

SCORPION

Nu chiar tot ce ti se spune astazi este si adevarat si s-ar putea ca unii sa incerce sa profite de lipsa ta de experienta sau de neatentia ta si sa te faca sa semnezi un contract dezavantajos pentru tine.

SAGETATOR

Misticismul, religia si dezvoltarea personala, se pare ca vor fi elementele centrale ale acestei zile. Vei descoperi ca te afli intr-o permanenta cautare si intelegere a nevoilor sufletului.

CAPRICORN

Se pare ca cineva iti face propuneri interesante cu asigurari de castig imediat. Fii precaut si pragmatic pentru ca s-ar putea sa nu fie cea mai bine intentionata persoana.

VARSATOR

Dupa o perioada destul de tensionata povestile tale de iubire se pare ca intra pe o panta constructiva. Esti mai linistit, iar persoana la care tii devine din ce in ce mai interesata de tine.

PESTI

Prins in vartejul treburilor de zi cu zi, constati ca viata trece pe langa tine fara sa te mai bucuri de ea. Iar aceasta cu siguranta ca nu este atitudinea corecta  pe care sa o adopti. Iti recomand sa faci cateva schimbari si in agenda si in viata.

Povesti cristalelor cu Ema Condurache