23 septembrie 2016

BERBEC  

Pofta de mancare creste foarte mult si asta te nemultumeste pentru ca si acul cantarului va cunoaste oscilatii.

TAUR

Relatia cu persoana iubita este din ce in ce mai buna si conflictele prin care ati trecut au ramas cu mult in urma.

GEMENI  

A sosit timpul sa te ocupi de infatisarea ta. O dieta, cateva ore de sport pe zi sau un ritm de viata mai sanatos sunt demne de luat in calcul.

RAC  

Invitatia de a participa la o masa aniversara este primita de tine cu reticenta. Nu-ti fa ganduri inutile, s-ar putea sa cunosti oameni interesanti si sa-ti maresti agenda de contacte.

LEU  

Chiar daca nu stai tocmai pe roze in privinta finantelor nu te retine sa faci cateva cheltuieli domestice. Ai nevoie sa achizitionezi in casa cateva obiecte importante.

FECIOARA

Nu mai accepta tot felul de compromisuri doar de dragul de a-i multumi pe cei din jurul tau. S-ar putea sa gresesti cu aceasta atitudine.

BALANTA

Ziua de astazi este destul de provocatoare, mai ales la capitolul relatii personale. Vor aparea diferente de opinie greu de armonizat.

SCORPION  

Astazi iti este dificil sa-ti exprimi sentimentele in raport cu cei din jur sau cu actiunile pe care le fac. Nu uita, insa, ca abordarea sincera a unei situatii poate rezolva conflicte de lunga durata.

SAGETATOR  

Esti cam incurcat, nu stii ce decizii sa iei si zapaceala pe care o manifesti la fiecare pas nu iti este de nci un folos.

CAPRICORN  

Chiar daca acum nu stii ce alegeri sa faci mai ai cateva zile rabdare,in curand astrele te vor ajut sa vezi lucrurile intr-o lumina mai clara.

VARSATOR  

A sosit momentul sa-ti asumi si tu niste riscuri. Nu-i mai lasa pe ceilalti sa-ti dicteze ce ai de facut.

PESTI  

Finantele reprezinta punctul de atractie al acestei zile. O persoana din strainatate pare dispusa sa te ajute cu niste bani.

Simboluri si traditii ...