24 august 2016

BERBEC

Sefii te preseaza sa duci la bun sfarsit o insarcinare si vei reusi sa ii multumesti numai daca iei lucrurile in serios.

TAUR

Te simti bine in pielea ta, ai un simt al umorului deosebit de bun, iar setea de a-ti trai viata te apropie tot mai mult de persoana iubita.

GEMENI

In proiectele personale, stabileste-ti clar obiectivele inainte de a lua o hotarare. Ia-ti timpul necesar sa iti evaluezi toate sansele.

RAC

Tii minte propozitia in care se afirma ca ceea ce emiti in interior se reflecta in exterior? Incearca sa tii cont de emotiile tale astazi, pentru ca ele vor determina modul in care se desfasoara ziua.

LEU

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.

FECIOARA

Prietenia se sfarseste acolo unde incepe neincrederea, iar falsitatea celor din jur iti ridica unele semne de intrebare. Se pare ca va trebui sa iti regandesti aliantele, asocierile sau parteneriatele.

BALANTA

Astazi, o discutie importanta va reprezenta sansa ta spre schimbare. Este o perioada in care te vei simti optimist in legatura cu oportunitatile tale de viitor.

SCORPION

Cineva isi pune mari sperante in tine insa nu anticipeaza faptul ca esti o persoana deosebit de ocupata.Chiar nu ai timp sa te mai ocupi si de problemele altora.

SAGETATOR

Astazi vrei sa iti manifesti simtul artistic. Te vei preocupa mai ales de un hobby sau vei descoperi o noua activitate de relaxare.

CAPRICORN

Astazi este o zi in care va trebui sa iei decizii rapide de anvergura. Esti pregatit pentru acest lucru si cu siguranta ca vei hotari ce-i mai bine pentru tine.

VARSATOR

Dupa o scurta pauza de la ritmul agitat cu care te-a obisnuit viata, se pare ca te reintorci in valtoarea evenimentelor.

PESTI

Iesi din casa, iesi la un film,  la un club cu prietenii. Plimba-te intr-un parc sau mergi la o sala de sport. Dinamizeaza-te si impune-ti sa depasesti starea de letargie care risti sa te cuprinda acum.

Descopera nativul Leu ...