25 august 2016

BERBEC

Ziua de azi e propice pentru sortarea prioritatilor si sarcinilor din agenda zilnica: Ce este urgent de facut? Ce este important de facut? Si tine minte ca exista o diferenta importanta intre urgent si important.

TAUR

Astazi esti cu garda jos. Esti obosit si fara prea mult chef de viata. Ai grija totusi sa nu se vada acest lucru in jur, pentru ca imediat se vor gasi unii care sa profite de starea ta.

GEMENI

Unele idei legate de activitatea ta ar putea fi puse in practica intr-un mod uimitor. Astazi vei avea o abordare pragmatica in tot ceea ce vei face.

RAC

“Cui pe cui se scoate” spune o vorba din batrani. Daca vrei sa uiti o fosta relatie, incepe sa cauti altceva nou!

LEU

Atitudinea pe care o manifesti in urmatoarele ore va defini calitatea parteneriatelor pe care doresti sa le parafezi.

FECIOARA

Te raportezi prea mult la cei din jur. Daca fericirea ta depinde de ce face o alta persoana, atunci chiar ai o problema serioasa!

BALANTA

Concentreaza-te pe viata de familie pentru a evita tensiunile la locul de munca. Esti foarte sensibil la comentariile celor din jur si ai tendinta sa iei lucrurile mult prea in personal.

SCORPION

Astazi vei deborda de energie iar simtul umorului pe care il vei manifesta in fiecare situatie ii va detensiona chiar si pe cei mai incrancenati dintre opozantii tai.

SAGETATOR

Esti plin de atitudine pozitiva iar aceasta energie pe care o manifesti fara nicio retinere va atrage tot felul de lucruri minunate.

CAPRICORN

Pragmatismul si ambitia sunt la loc de cinste astazi. Depunand unele eforturi, devine posibila o avansare sau o majorare a salariului.

VARSATOR

Chiar daca ai intalnit o persoana simpatica si draguta iti recomand sa o evaluezi cu atentie, s-ar putea sa aiba si cateva laturi intunecate pe care, dupa ce le descoperi te vor face sa pleci din preajma ei.

PESTI

A sosit momentul sa pui capat cheltuielilor exagerate. La serviciu vei fi in mare forma si vei finaliza cu usurinta sarcinile primite.

Descopera nativul Fecioara ...