26 august 2016

BERBEC

Nesiguranta relatiei tale te bulverseaza destul de mult. Nu te mai poti concentra la locul de munca, nu mai esti atent la relatiile cu cei din jur si risti sa incepi sa te victimizezi inutil.

TAUR

“Cand muntele nu vine la Mohamed, pleaca Mohamed la munte”, spune un proverb din strabuni. Poate ca astazi este intelept sa lasi orgoliul deoparte si sa apelezi la o persoana mai bine pregatita si cu mai multa experienta de viata. Sfaturile ei iti vor fi de folos in proiectele pe care le desfasori.

GEMENI

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.

RAC

Este o zi buna pentru inceperea unui nou stil de viata. Sportul,miscarea, orele de somn si alimentatia vor reprezenta punctele de interes ale zilei.

LEU

Nu incerca sa imiti pe cei din jur, fii tu insuti deschis, fara nici o limitare si vei vedea ca esti mult mai apreciat din aceasta ipostaza.

FECIOARA

Devii din ce in ce mai ingrijorat pentru locul de munca. Se pare ca un sef are de gand sa te scoata din joc si din acest motiv iti cauta tot felul de greseli inexistente.

BALANTA

Simti profund si intens nevoia sa incep un nou drum in viata. Poate ca e vorba de inceperea unei diete sau a unui stil de viata mai sanatos, fie doresti sa schimbi ceva la locul de munca si in colaborarile pe care le ai.

SCORPION

Astazi vei intelege ca succesul pe plan profesional depinde de tipul de parteneriat pe care il vei adopta. Oricum, fara sprijinul unei echipe bine consolidate nu te vei bucura de rezultatele pe care le astepti.

SAGETATOR

Discutia cu un sef, sau un superior ierarhic te-a lasat pe ganduri. Esti propus pentru avansare, dar asta implica si pierderea libertatii, in raport cu familia, deoarece vei petrece mai multe ore la locul de munca. Va trebui sa cantaresti cu atentie situatia nou creata si sa vezi daca este avantajoasa pentru tine.

CAPRICORN

Priveste mai mult in jurul tau pentru ca e posibil sa te confrunti cu unele neintelegeri cauza de invidia celorlalti. Lamureste cauza acestor probleme pentru ca fiecare sa-si vada de propria viata.

VARSATOR

Sectorul relatiei cu politia, justitia sau breasla avocatilor nu este prea bine aspectat, asa incat daca nu esti cu ochii in patru risti o amenda sau o intoarcere surpriza in desfasurarea litigiilor tale.

PESTI

Se anunta tot felul de drumuri, calatorii sau intalniri cu persoane care vin dintr-o alta localitate.Discutiile vor fi productive si iti faci planuri importante privind viitorul.

Povesti cu si despre astrologie