27 august 2016

BERBEC

Astazi este ziua perfecta sa incepi o dieta sau sa te indrepti catre o activitate care te conduce catre un stil de viata mai sanatos.

TAUR

Incearca sa fii deschis propunerilor care vin din partea unor straini, s-ar putea sa fie vorba de persoane care abia le-ai cunoscut dar pe care le-ai fascinat prin energia si increderea pe care le manifesti.

GEMENI

Se anunta tot felul de drumuri, calatorii sau intalniri cu persoane care vin dintr-o alta localitate. Discutiile vor fi productive si iti faci planuri importante privind viitorul.

RAC

Scopul scuza mijloacele. Astazi vei avea ocazia sa te folosesti de aceasta afirmatie pentru a justifica anumite actiuni pe care le ai de facut.

LEU

Astazi te vei pozitiona in ipostaza invingatorului, vei primi vesti bune privind un proiect la care ai lucrat demult sau un raspuns pozitiv la niste hartii pe care le-ai depus cu ceva timp in urma.

FECIOARA

Astazi esti prins de febra documentarii. Studiezi lucrur noi, cauti pe internet tot felul de raspunsuri la intrebari ce te framanta.

BALANTA

Nu te mai descurci cu banii, insa e si consecinta directa a faptului ca ai facut cheltuieli nesabuite. Din fericire, o ruda apropiata te va ajuta sa treci peste acest impediment.

SCORPION

Viata iti da astazi o lectie destul de dura. Unii oameni mai si ies din viata noastra, asa incat accepta schimbarile de anturaj prin care vei trece.

SAGETATOR

Treci printr-un punct de cotitura benefic. Increderea in sine a atins cote inalte, asa incat esti pregatit sa-ti iei viata in maini.

CAPRICORN

Treci printr-un punct de cotitura benefic. Increderea in sine a atins cote inalte, asa incat esti pregatit sa-ti iei viata in maini.

VARSATOR

Astazi risti sa intri intr-o disputa destul de serioasa cu un prieten sau cu persoana iubita. Incearca sa-ti tii gura inchisa si incapatanarea sub control, altfel, lucrurile vor capata o turnura neplacuta.

PESTI

Ai incredere in instinctele tale, pentru ca semnul tau zodiacal este inzestrat cu un al saselea simt care il face sa se descurce chiar si in cele mai complicate situatii.

Descopera nativul Balanta ...